witam wszystkich !!! nie wiem z kim podzielic sie tą historią.... może przejdę do rzeczy :
Poznałam go na biwaku. Od tamtej chwili mnie coś do niego ciągnie, tyle ze biwak był 2 lata temu.... Do dziś utrzymuje z nim kontakt ale jedynie przez gg. Nigdy, prócz ''cześć'' i to nie zawsze - nie zamieniłam z nim ani jednego słowa. Nadal o nim myslę... Czasem przychodzą wieczory żę chce mi się płakać... Sama nie wiem czy to tylko zauroczenie czy coś więcej. DORADŹCIE !!! jUŻ nie raz chciałam mu powiedziec na gg że cosik do niego czuje, ale nie mam odwagi mu tego powiedzieć!!! JA NIE POTRAFIĘ ZYĆBEZ NIEGO!!! Gdy go wiedzę w szkole to robie się smutna... Bardzo bym chciała usłysześ jakiejś porady!!! Pomózcie, prosze - co mam robić???
OJOJ. Sytuacja trudna. Z tego co mówisz to twój kochaś jest dupkiem. Tak uważam. Skoro z tobą gada na gg to w realu nie może może się wstydzi? Dziadyga.
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Wysłany: 2007-06-25, 06:51
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
No tak "dupkiem" chyba ze nie wie ze Ty to Ty .. : ) Albo Wie
Rada taka moja jest ze , powinnas dac spokoj . Jest to pewnie zauroczenie , ile razy ja bylam zauroczona ... Masakra Pewnien chlopak o kilka lat starszy ode mnie z osiedla .. jak bylam w wieku 11 do 14 lat to wzdychalam do niego ... Staralam sie o jego wzgledy i co i jajeczko nic nie wyszlo Ale teraz i tak mam swojego mena i jest dobrze Albo weź mu napisz co czujesz ?! hmmm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum