Wysłany: 2007-11-06, 22:08
Polecający: zajrzałam i się zalogowałam:D:D
moim zdaniem najlepiej jest być sobą, nie zapominać że to jest dziewczyna, mówić jej komplementy(nie za dużo) zaprosić ją na kolacyjkę może jakiś mały prezencik. po prostu najlepsze jest pierwsze wrażenie.:)
_________________ Kocham Cie moimi myślami, całymi dniami i nocami, wszystko zrobie wszystko dla ciebie, a miłość , miłośc nas rozgrzeje.
Najlepiej być sobą, jak już moi poprzednicy napisali!
Gdy będziesz grał lub udawał to w niczym Ci to nie pomoże, bo w pewnej chwili się pogubisz w tym wszystkim i wtedy klapa.... !
Na pierwszym spotkaniu możesz zaprosić dziewczynę do pizzerni, dać jakąś różyczkę ( kobiety lubią takie rzeczy ).
I pamietaj nie GRAJ, bo nic nie wskórasz...! Pozdro
powtorze po poprzednikach - badz soba, dla wlasnego dobra
jak zaczniesz udawac kogos innego moze sie okazac, ze za daleko sie zapedziles i utknales na operetce xD
a jesli chodzi o bardziej praktyczne porady... dowiedz sie gdzie chodzi i co lubi, poznaj jej znajomych, sprobuj dotrzec do nich, tak zebys co jakis czas pojawial sie jej nie tylko przed oczami, ale zyby slyszala o Tobie sporo, oczywiscie najlepiej dobrych rzeczy
daj sie poznac z najlepszej strony, to jak rekalama nowego jogurtu, musisz przekonac ja, ze jestes najsmaczniejszy i ze na pewno jej wyjdziesz na zdrowie
"Jak grac"?Jezeli podchodzisz do tego w ten sposób to nawet jak jakąś poderwiesz to nie bedziesz z nia raczej długo bo prędzej czy pózniej skończy sie twoja gra a ona zobaczy całkiem innego człowieka.Tak wiec nie lepiej być soba i czekac na taką co poleci na Ciebie "prawdziwego i takiego cie zaakceptuje...
_________________ "Jesteś tym czym byłem..Bedziesz tym czym jestem Ja"
podejść, powiedzieć jesteś słodka... reszta jakoś sie ułoży podobnie było w moim przypadku
nie kazda panna na taki tekst sie "nabierze" czasami trzeba troszke bardziej sie postarac... mysle ze najlepiej jest po prostu byc soba! oczywiscie nie tak do konca bo nie poderwiesz dziewczyny jezeli co drugie Twoje slowo to przeklenstwo
i mysle takze ze jak Ty sie jej spodobasz to nie trzeba bedzie stosowac jakis nadzwyczajnych srodkow...samo przyjdzie
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
To zalezy jakie masz plany do tej dziewczyny czy chcesz ja poderwac i stworzyc zwiazek jak tak to badz soba a jak chcesz poderwac sobie tak na noc to klam ile sie da uwierz mi wiem z wlasnego doswiadczenia oplaaca sie
Nie ma zadnych zasad.... Jest jesen wymog... musisz sie jej spodobac bo inaczej mozesz sie noga przezegnac a i tak nic nie wyjdzie....
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum