My¶le ze zaufanie i wiara w drug± osobe jest podstaw± zwiazku! je¿eli tego brakuje, ma sie watpliwo¶ci, to chyba nie ma sensu ciagn±c taki zwiazek bo i tak wcze¶niej czy pó¼niej sie rozpadnie bo druga osoba nie wytrzyma tych podejrzeñ i watpliwosci!! jednak nie nalezy ¶lepo wierzyæ! Mysle ze po prostu wyczuw asie kiedy kto¶ kl±mie oszukuje...
a tak poza tym to nigdy nie wybaczylabym zdrady... ;/
mia³em tak± akcje dziewczyna(Dzesika) mnie zdradza³a lecz ja tez zrobilem powazny bl±d i doszlismy do wniosku ze razem popelnilismy blêdy i juz z nimi koniec lecz jej stosunek do innych chlopakow (mizianie itp) mnie wkurzylo lecz nie zerwalem postanowilem zrobic jej tak jak ona mi ! zaprzyjaznilem sie z ³adna dziewczyna(Ol±) i troszke olewalem to ze jestem z Dzesik± w ten sposob np:
- przyszlem do niej porozmawiac i przychodzi mi sms od Oli czy wyjde na papierosa to ja sie z ni± kulturalnie po¿egnam i ide na papierosa
-zamiast isc do niej poszlem do Oli a gdy koledzy mnie ujrzeli ktorych Dzesika ,,miziala" i pytali siê czy ide do Dzesiki kazalem im przekazac ze teraz nie moge z wlasnch powodow i przyjde wieczorem, lecz i tak nie przyszlem
I teraz juz na tyle bo mnie juz rêka boli ;D moze kiedys dokoncze jak kogos to zaciekawilo ;P
Moje zdanie jest takie: W mi³o¶ci nigdy nic nie wiadomo..ale jej podstaw± jest zaufanie.. powinno siê ufaæ.. Je¿eli ma siê jakies w±tpliwo¶ci najlepsza jest szczera rozmowa..je¿eli podejmie siê tematu druga osoba i zapewni, ¿e wszystko jest ok..uwierz. Jesli bêdzie krêciæ..bêdziesz wiedzia³\a ¿e co¶ nie gra.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum