• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

marlena_1988  

Do³±czy³a: 21 Maj 2007

Wys³any: 2007-05-22, 12:53   

My¶le ze zaufanie i wiara w drug± osobe jest podstaw± zwiazku! je¿eli tego brakuje, ma sie watpliwo¶ci, to chyba nie ma sensu ciagn±c taki zwiazek bo i tak wcze¶niej czy pó¼niej sie rozpadnie bo druga osoba nie wytrzyma tych podejrzeñ i watpliwosci!! jednak nie nalezy ¶lepo wierzyæ! Mysle ze po prostu wyczuw asie kiedy kto¶ kl±mie oszukuje...

a tak poza tym to nigdy nie wybaczylabym zdrady... ;/

reggus  

Do³±czy³: 06 Cze 2007
Sk±d: Katowice

Wys³any: 2007-06-12, 13:39   
   Polecaj±cy: mnie

mia³em tak± akcje dziewczyna(Dzesika) mnie zdradza³a lecz ja tez zrobilem powazny bl±d i doszlismy do wniosku ze razem popelnilismy blêdy i juz z nimi koniec lecz jej stosunek do innych chlopakow (mizianie itp) mnie wkurzylo lecz nie zerwalem postanowilem zrobic jej tak jak ona mi ! zaprzyjaznilem sie z ³adna dziewczyna(Ol±) i troszke olewalem to ze jestem z Dzesik± w ten sposob np:
- przyszlem do niej porozmawiac i przychodzi mi sms od Oli czy wyjde na papierosa to ja sie z ni± kulturalnie po¿egnam i ide na papierosa
-zamiast isc do niej poszlem do Oli a gdy koledzy mnie ujrzeli ktorych Dzesika ,,miziala" i pytali siê czy ide do Dzesiki kazalem im przekazac ze teraz nie moge z wlasnch powodow i przyjde wieczorem, lecz i tak nie przyszlem ;)
I teraz juz na tyle bo mnie juz rêka boli ;D moze kiedys dokoncze jak kogos to zaciekawilo ;P

Www.RastaStacja.Pl <---- NAJPOZYTYWNIEJSZE RADIO W SIECI !!

Isiacek  

Do³±czy³a: 28 Cze 2007
Sk±d: Kietrz

Wys³any: 2007-06-28, 20:51   

Moje zdanie jest takie: W mi³o¶ci nigdy nic nie wiadomo..ale jej podstaw± jest zaufanie.. powinno siê ufaæ.. Je¿eli ma siê jakies w±tpliwo¶ci najlepsza jest szczera rozmowa..je¿eli podejmie siê tematu druga osoba i zapewni, ¿e wszystko jest ok..uwierz. Jesli bêdzie krêciæ..bêdziesz wiedzia³\a ¿e co¶ nie gra.

woda1  

Do³±czy³: 30 Cze 2007

Wys³any: 2007-07-01, 13:33   

Kszoczanka napisa³/a:
mi³o¶æ jest ¶lepa i g³ucha :P
do czasu a¿ jedna ze stron swoim samolubnym zachowaniem j± zabije...
szczecinianka napisa³/a:
nie mam szacunku do osób, które k³ami± i krêc±. tym bardziej nie potrafi³abym byæ w zwi±zku z kim¶ takim. szczero¶æ to podstawa.
zgadzam sie z Tob± to ¿e kogo¶ kocham to mam mu na wszystko pozwoliæ...chyba nie o to w mi³o¶ci chodzi

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.