• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

jusia_like  

Do³±czy³a: 05 Cze 2006
Sk±d: z hadesu

Wys³any: 2007-02-05, 19:14   wierze w ka¿de twoje s³owo...
   Polecaj±cy: Google

Czy gdy widzicie ¿e wasz ch³opak/dziewczyna krêci, grubymi niæmi zaszywa prawdê, mydli wam oczy i udaje ze jest oki to Wy widz±c to ¶lepo wierzycie?? :chytry:
Czy sami zas³aniacie sobie oczy byle tylko nie widzieæ tego co jest naprawdê- czyli np. rozpadu zwi±zku, zdrady... :luka:

Paulutka  

Do³±czy³a: 10 Kwi 2007

Wys³any: 2007-04-10, 11:44   

Wiesz, to zale¿y. Je¿eli chcesz w to wierzyæ to jako¶ idzie. Ale na ogó³ strasznie ciêzko jest zapomniec. Wybaczyc- jak najbardziej, ale pamiêtac bêdziesz zawsze ( chyba ze ktos ma skleroze:PP) ja nie potrafie zyc z kims kto mnie oszuka³, nie potrafie zapomniec, chociaz czasem bym chcia³a.

ma³a gosia  

Do³±czy³a: 10 Kwi 2007

Wys³any: 2007-04-10, 17:30   
   Polecaj±cy: dziêki ciekawo¶ci

Ja rownie¿ bym nie wierzy³a w nic co on mówi, spotka³am siê z takimi typami i nie warto dawaæ sobie wmówiæ jego prawdy!!! [

Kszoczanka  

Do³±czy³a: 28 Gru 2005
Sk±d: Ostrava Czechy

Wys³any: 2007-04-15, 13:45   

Mam swoje obawy napewno ale chcê mu wierzyæ i wierzê bo zwi±zek nie mo¿e byæ bez "wiary" i "zaufania" ale je¿eli wyjdzie jakie¶ k³amstwo jestem w stanie to wybaczyæ i uwierzyæ na nowo.... mi³o¶æ jest ¶lepa i g³ucha :P

Grosz 

Do³±czy³: 13 Kwi 2007
Sk±d: braæ pieni±dze ?

Wys³any: 2007-04-20, 21:03   

mi³o¶æ jest slepa a czasem i niedorozwiniêta :D . Je¿eli jestes z kim¶ w zwi±zku i ta osoba oszukuje cie ca³y czas i to nie tylko w drobiazgach ale i w wa¿nych rzeczach to nie warto byc z tak± osoba

Panna Nikt  

Do³±czy³a: 11 Kwi 2007
Sk±d: ulica sezamkowa

Wys³any: 2007-04-30, 14:53   

Powinno siê wierzyæ, ufaæ, bo w koñcu to podstawa mi³o¶ci. Ale my¶lê, ¿e nie ma takiej pary, w której kto¶ nigdy nie zw±tpi³ w swojego partnera. takie ju¿ jest ¿ycie. :]

Szlachcianka  

Do³±czy³a: 06 Wrz 2006
Sk±d: Konin

Wys³any: 2007-04-30, 18:51   

Wierzê w ka¿de jego s³owo.. ;) Ufam. Nie mam podstaw, aby nie ufaæ. Nigdy mnie nie oszuka³ ;)
_______

<33

HeadShot  

Do³±czy³: 27 Kwi 2007
Sk±d: Zawiercie

Wys³any: 2007-04-30, 18:54   

Panna Nikt napisa³/a:
Powinno siê wierzyæ, ufaæ, bo w koñcu to podstawa mi³o¶ci. Ale my¶lê, ¿e nie ma takiej pary, w której kto¶ nigdy nie zw±tpi³ w swojego partnera. takie ju¿ jest ¿ycie. :]

I znowu jestesmy zgodni :]

szczecinianka  

Do³±czy³a: 30 Kwi 2007
Sk±d: z miasta. ;)

Wys³any: 2007-04-30, 19:04   

jusia_like napisa³/a:
Czy gdy widzicie ¿e wasz ch³opak/dziewczyna krêci, grubymi niæmi zaszywa prawdê, mydli wam oczy i udaje ze jest oki to Wy widz±c to ¶lepo wierzycie??

nigdy w ¿yciu. ;> nie mam szacunku do osób, które k³ami± i krêc±. tym bardziej nie potrafi³abym byæ w zwi±zku z kim¶ takim. szczero¶æ to podstawa.

jusia_like napisa³/a:
Czy sami zas³aniacie sobie oczy byle tylko nie widzieæ tego co jest naprawdê- czyli np. rozpadu zwi±zku, zdrady...

je¶li mia³abym jakie¶ podejrzenia, które oczywi¶cie nie by³yby bezpodstawne - powiedzia³abym Mu o nich. zaufanie zaufaniem, jednak naiwnym byæ nie mo¿na. tak jak i nie mo¿na pozwoliæ na to, by kto¶ nas ok³amywa³.

Panna Nikt  

Do³±czy³a: 11 Kwi 2007
Sk±d: ulica sezamkowa

Wys³any: 2007-04-30, 19:35   

Szlachcianka napisa³/a:
I znowu jestesmy zgodni :]

no prosze :D :P :hyhy:
szczecinianka napisa³/a:
nie mo¿na pozwoliæ na to, by kto¶ nas ok³amywa³.

czasem nie da siê z tym nic zrobiæ. ale masz ca³kowit± racjê, nie mo¿na byæ za¶lepionym.

szczecinianka  

Do³±czy³a: 30 Kwi 2007
Sk±d: z miasta. ;)

Wys³any: 2007-04-30, 20:01   

Panna Nikt napisa³/a:
czasem nie da siê z tym nic zrobiæ.

ta. najgorzej, kiedy kto¶ potrafi k³amaæ tak dobrze, ¿e nie jeste¶my w stanie tego rozszyfrowaæ. ;|

naya  

Do³±czy³a: 31 Pa¼ 2005

Wys³any: 2007-05-04, 13:20   

Paulutka napisa³/a:
nie potrafie zyc z kims kto mnie oszuka³, nie potrafie zapomniec, chociaz czasem bym chcia³a.
Kszoczanka napisa³/a:
zwi±zek nie mo¿e byæ bez "wiary" i "zaufania"
Szlachcianka napisa³/a:
Nigdy mnie nie oszuka³
te wypowiedzi brzmi± jak wyrywki dialogów z jakiego¶ dennego serialu argentyñsko-wenezuelsko-brazylijskiego... macie jaki¶ wyidealizowany obraz mi³o¶ci... ¶wiat jest brutalny i mi³o¶æ tak¿e... ka¿da mi³o¶æ wi±rze siê z grzechem i nienawi¶ci±... 'nie potrafie ¿yæ z kim¶ kto mnie oszuka³'... ohh to straszne, wiedz, ¿e nie znajdziesz takiego, który cie nie oszuka... tak wiêc skazana jeste¶ an wieczn± samotno¶æ... zwi±zki bez wiary i zaufania istniej±... brak zaufania to poprostu sotro¿no¶æ... 'nigdy mnie nie oszuka³' no wiesz jak ty wierzysz we wszystko co on ci plecie to sie nie dziwie, ¿e tak twierdzisz...

Katharsis  

Do³±czy³: 20 Sie 2006

Wys³any: 2007-05-04, 13:26   
   Polecaj±cy: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

naya, akurat to ja jestem ze Szlachcianka ;p i jej nie oklamuje ;)

naya  

Do³±czy³a: 31 Pa¼ 2005

Wys³any: 2007-05-05, 14:48   

Nori napisa³/a:
naya, akurat to ja jestem ze Szlachcianka ;p i jej nie oklamuje
ale ja nie napisa³am, ¿e j± ok³amujesz... tylko, ¿e nie dziwiê siê, ¿e ona twierdzi, ¿e jestes z ni± szczery skoro wierzy w ka¿de twoje s³owo... :)

Wenus1252  

Do³±czy³a: 02 Maj 2007

Wys³any: 2007-05-05, 20:27   

Mi³o¶æ jest ¶lepa. W ka¿dym zwi±zku jest chocia¿ ziarno k³amstwa. Ale mi³o¶æ jest równie¿ po to ¿eby siê ok³amywaæ i wybaczaæ, doceniaæ osobê z która siê jest. S±dzê, ¿e nigdy nie mo¿na komu¶ ufaæ do koñca.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.