hmm, może nie zakochać, ale zafascynować
rozmowa się robi coraz bardziej wciągająca, nakręca się i nakręca
aż wkońcu gdy odejdziesz od komputera czujesz brak tej rozmowy
ale na pewno to nie jest prawdziwy stan zakochania
ja po dwóch latach gadania na gadu spotkałam się z pewnym chłopakiem,
narazie fajnie się zapowiada :mrgreen:
Ja nie wierzę, ze przez net można się zakochać. Mozna poznac ciekawą osobę, a potem spotkaxc się z nia w realu i dopiero wtedy zakochać. Ja muszę patrzeć tej osobie w oczy. Ten błysk, ta magia spojrzenia ma dla mnie wielkie znaczenie. Przyznam szczerzel, że mi same słowa i charakter nie wystarcza, wygląd zewnętrzny ma spore znaczenie. Przez Internet można udawać kogoś zupełnie innego.Ja kiedyś bardzo chcialam zdobyć numer GG pewnego chłopaka i podałam się na czacie za faceta i pytalam wszytskich dziewczyn z jego roku o numer.Każda werzyła, ze jestem Mareczkiem.
_________________ "Ten, kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień."
Przyznam szczerzel, że mi same słowa i charakter nie wystarcza, wygląd zewnętrzny ma spore znaczenie.
to przykre ;] zycze Ciz ebys spotkała i ładna i ciekawą osobe , z która bedziesz mogła porozmawiać a nie postawić na biurku zeby ładnie sie komponował z tapetą ;]
Przyznam szczerzel, że mi same słowa i charakter nie wystarcza, wygląd zewnętrzny ma spore znaczenie.
to przykre ;] zycze Ciz ebys spotkała i ładna i ciekawą osobe , z która bedziesz mogła porozmawiać a nie postawić na biurku zeby ładnie sie komponował z tapetą ;]
Ja się patrzę także na wnetrze, ale nie ukrywam, ze wygląd też jest ważny.Jestem pewna, że każdy jak się z kims spotyka zewraca uwagę na jego wygląd. Przecież nikt nie będzie z osobą, z która swietnie mu się gada, ale ta wizualnie mu nie odpowiada. Ta osoba może zostać najlpeszym przyajcielem.
Zgadzam się w tej kwestii. Teksty typu "wygląd nie ma dla mnie żadnego znaczenia" wkładam między bajki. Absolutnie nie musi być najważniejszy, ale jeżeli chodzi o partnera takiego jak chłopak/dziewczyna to normalne, że ktoś zwraca w większym czy mniejszym stopniu uwagę na wygląd zewnętrzny.. A jeżeli chodzi o przyjaciela, kolege, wtedy wygląd jest najmniej ważny. Mniej więcej tak to widzę.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja nie wierzę, ze przez net można się zakochać. Mozna poznac ciekawą osobę, a potem spotkaxc się z nia w realu i dopiero wtedy zakochać.
w tej kwesti sie zgadzam
a co do wygladu to on dla mnie sie mniej liczy od charakteru no jedynie zwracam uwage na oczy i włosy to tak najbardziej ale napierwszym miejscu stawiam charakter
To znaczy... "zakochac" to sie w necie mozna tylko ze potem, jak sie osobe spotka w trojwymiarowym swiecie to "zakochanie" moze szybko zniknac. W necie sie czlowieka poznac nie da. Niezaleznie od tego jak dlugo sie z nim pisze.
Moim zdaniem nie mozna powiedziec ze cos sie w drugim czlowieku nie liczy. Czy chodzi o wyglad czy o charakter... Z reszta, jak kogos lubimy ze wzgledu na sposob bycia, wspolne zainteresowanie, poczucie humoru to i w wygladzie znajdziemy rzeczy pozytywne. A jak ktos nam sie podoba z wygladu to wieksza uwage zwrocimy na dobre strony jego osobowosci. A jest tez sporo takich cech ktorych ani do "charakteru" ani wygladu zliczyc nie mozna... usmiech, gesty, spojrzenie...
W necie sie czlowieka poznac nie da. Niezaleznie od tego jak dlugo sie z nim pisze.
no nie poznamy go bo to przeciez wsyztsko moze byc poprostu udawane, same bzdury moze nam wygadywac, człowieka poznajemy przez długi okres czasu i chyba bardziej go poznamy w realu niz przez neta jak dla mnie nie istnieje miłośc przez neta moze nam sie dobrze z kims rozmawiac ale nie zakochac sie w osobie ktora tak naprawde moze nie istniec
Dla mnie opowieści, że wygląd się nie liczy, to także bajki. ja też zwracam uwagę w pierwszej kolejności na oczy i włosy. Jest to dla mnie ważne, ale ie jedyny sposób wyboru np. chłopaka.Tan naprawdę przez net nie możęmy poznać drugiej osoby, bo prawdziwch przyjaciół poznajemy w sytuacjach ekstrymalnych, wyrwanych z normalnego życia. Trzeba z kimś spędzac mnóstwo czasu,widzieć go w różnych sytuacjach, jak ma kłopoty, parcuje, ucz się. Wtedy dopiero wiemy coś pewnego o danej osobie.
Dla mnie opowieści, że wygląd się nie liczy, to także bajki.
a dla mnie nie moze nie wierzycie ale nie kieruje sie tymi wartosciami owszem gdy mijam jakiegos chlopaka na ulicy i jest w moim typie to mowie i wzdycham ale jesli maila bym szukac chlopaka dla siebie to patrze na inne wartosci czlowieka
Gaja napisał/a:
Trzeba z kimś spędzac mnóstwo czasu,widzieć go w różnych sytuacjach, jak ma kłopoty, parcuje, ucz się. Wtedy dopiero wiemy coś pewnego o danej osobie.
swieta prawda człowieka nie poznaje sie o tak w pare dni, ja np znam moja przyaciplke 10 lat a tak naprawde niekiedy poznaje ja jeszcze bardziej i z innej strony z ktorej jeszcze jej nie znalam dlatego nie powiem ze milosc przez internet istnieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum