Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

agatasss  

Wysłany: 2006-04-10, 10:10   Re: V-miłość

Krecik napisał/a:
Jak myślicie: można zakochać się przez internet a potem utworzyć naprawdę udany, stały realny związek?
mozna bo ja wlasnie jestem w takim zwiazku :)

sprezyna  

Wysłany: 2006-04-27, 20:41   

hmm, może nie zakochać, ale zafascynować :P
rozmowa się robi coraz bardziej wciągająca, nakręca się i nakręca
aż wkońcu gdy odejdziesz od komputera czujesz brak tej rozmowy
ale na pewno to nie jest prawdziwy stan zakochania
ja po dwóch latach gadania na gadu spotkałam się z pewnym chłopakiem,
narazie fajnie się zapowiada :mrgreen:

eta_z  

Wysłany: 2006-04-28, 22:10   

NIE..... dla mnie to jakieś dziwne!! "jak można lizać cipke przez szybke"??? nie wierze w takie coś.... może dlatego że tego nie przezyłam!

fazi  

Wysłany: 2006-04-28, 22:17   

Miłość to nie tylko lizanie cipki, za przeproszeniem.

Jest możliwe zafascynowanie się kimś, zauroczenie, czy jak to tam się nazywa..

sprezyna  

Wysłany: 2006-04-28, 22:51   

fazi ma racje
przeciez w milosci nie chodzi tylko o jedno :roll:

Gaja  

Wysłany: 2006-04-30, 00:35   

Ja nie wierzę, ze przez net można się zakochać. Mozna poznac ciekawą osobę, a potem spotkaxc się z nia w realu i dopiero wtedy zakochać. Ja muszę patrzeć tej osobie w oczy. Ten błysk, ta magia spojrzenia ma dla mnie wielkie znaczenie. Przyznam szczerzel, że mi same słowa i charakter nie wystarcza, wygląd zewnętrzny ma spore znaczenie. Przez Internet można udawać kogoś zupełnie innego.Ja kiedyś bardzo chcialam zdobyć numer GG pewnego chłopaka i podałam się na czacie za faceta i pytalam wszytskich dziewczyn z jego roku o numer.Każda werzyła, ze jestem Mareczkiem.

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-04-30, 00:41   

Gaja napisał/a:
Przyznam szczerzel, że mi same słowa i charakter nie wystarcza, wygląd zewnętrzny ma spore znaczenie.

to przykre ;] zycze Ciz ebys spotkała i ładna i ciekawą osobe , z która bedziesz mogła porozmawiać a nie postawić na biurku zeby ładnie sie komponował z tapetą ;]

Gaja  

Wysłany: 2006-04-30, 01:50   

lolinka napisał/a:
Gaja napisał/a:
Przyznam szczerzel, że mi same słowa i charakter nie wystarcza, wygląd zewnętrzny ma spore znaczenie.

to przykre ;] zycze Ciz ebys spotkała i ładna i ciekawą osobe , z która bedziesz mogła porozmawiać a nie postawić na biurku zeby ładnie sie komponował z tapetą ;]

Ja się patrzę także na wnetrze, ale nie ukrywam, ze wygląd też jest ważny.Jestem pewna, że każdy jak się z kims spotyka zewraca uwagę na jego wygląd. Przecież nikt nie będzie z osobą, z która swietnie mu się gada, ale ta wizualnie mu nie odpowiada. Ta osoba może zostać najlpeszym przyajcielem.

fazi  

Wysłany: 2006-04-30, 02:44   

Zgadzam się w tej kwestii. Teksty typu "wygląd nie ma dla mnie żadnego znaczenia" wkładam między bajki. Absolutnie nie musi być najważniejszy, ale jeżeli chodzi o partnera takiego jak chłopak/dziewczyna to normalne, że ktoś zwraca w większym czy mniejszym stopniu uwagę na wygląd zewnętrzny.. A jeżeli chodzi o przyjaciela, kolege, wtedy wygląd jest najmniej ważny. Mniej więcej tak to widzę.

sprezyna  

Wysłany: 2006-04-30, 12:15   

nie zgadzam sie z wami
dla mnie wyglad sie nie liczy
no chyba ze ta osoba wzbudzalaby we mnie jakies obrzydzenie etc

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-05-01, 19:44   
   Polecający: google

Cytat:
Ja nie wierzę, ze przez net można się zakochać. Mozna poznac ciekawą osobę, a potem spotkaxc się z nia w realu i dopiero wtedy zakochać.

w tej kwesti sie zgadzam

a co do wygladu to on dla mnie sie mniej liczy od charakteru :P no jedynie zwracam uwage na oczy i włosy :P to tak najbardziej :P ale napierwszym miejscu stawiam charakter ;)

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

...Ola...  

Wysłany: 2006-05-01, 20:25   

To znaczy... "zakochac" to sie w necie mozna tylko ze potem, jak sie osobe spotka w trojwymiarowym swiecie to "zakochanie" moze szybko zniknac. W necie sie czlowieka poznac nie da. Niezaleznie od tego jak dlugo sie z nim pisze.

Moim zdaniem nie mozna powiedziec ze cos sie w drugim czlowieku nie liczy. Czy chodzi o wyglad czy o charakter... Z reszta, jak kogos lubimy ze wzgledu na sposob bycia, wspolne zainteresowanie, poczucie humoru to i w wygladzie znajdziemy rzeczy pozytywne. A jak ktos nam sie podoba z wygladu to wieksza uwage zwrocimy na dobre strony jego osobowosci. A jest tez sporo takich cech ktorych ani do "charakteru" ani wygladu zliczyc nie mozna... usmiech, gesty, spojrzenie...

owad.lezacy  

Wysłany: 2006-05-01, 21:11   

...Ola... napisał/a:
W necie sie czlowieka poznac nie da. Niezaleznie od tego jak dlugo sie z nim pisze.
no nie poznamy go bo to przeciez wsyztsko moze byc poprostu udawane, same bzdury moze nam wygadywac, człowieka poznajemy przez długi okres czasu i chyba bardziej go poznamy w realu niz przez neta :P jak dla mnie nie istnieje miłośc przez neta :P moze nam sie dobrze z kims rozmawiac ale nie zakochac sie w osobie ktora tak naprawde moze nie istniec

miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

Gaja  

Wysłany: 2006-05-02, 01:21   

Dla mnie opowieści, że wygląd się nie liczy, to także bajki. ja też zwracam uwagę w pierwszej kolejności na oczy i włosy. Jest to dla mnie ważne, ale ie jedyny sposób wyboru np. chłopaka.Tan naprawdę przez net nie możęmy poznać drugiej osoby, bo prawdziwch przyjaciół poznajemy w sytuacjach ekstrymalnych, wyrwanych z normalnego życia. Trzeba z kimś spędzac mnóstwo czasu,widzieć go w różnych sytuacjach, jak ma kłopoty, parcuje, ucz się. Wtedy dopiero wiemy coś pewnego o danej osobie.

owad.lezacy  

Wysłany: 2006-05-02, 01:37   

Gaja napisał/a:
Dla mnie opowieści, że wygląd się nie liczy, to także bajki.

a dla mnie nie :P moze nie wierzycie ale nie kieruje sie tymi wartosciami :P owszem gdy mijam jakiegos chlopaka na ulicy i jest w moim typie to mowie i wzdycham :P ale jesli maila bym szukac chlopaka dla siebie to patrze na inne wartosci czlowieka ;)

Gaja napisał/a:
Trzeba z kimś spędzac mnóstwo czasu,widzieć go w różnych sytuacjach, jak ma kłopoty, parcuje, ucz się. Wtedy dopiero wiemy coś pewnego o danej osobie.

swieta prawda :P człowieka nie poznaje sie o tak w pare dni, ja np znam moja przyaciplke 10 lat a tak naprawde niekiedy poznaje ja jeszcze bardziej :P i z innej strony z ktorej jeszcze jej nie znalam :P dlatego nie powiem ze milosc przez internet istnieje :P

miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

Odpowiedz do tematu