HEJ!!!
12 sierpnia wyjeżdżam z chłopakiem nad wodę!!!! ciesze sie strasznie:) bo jestem z moim chlopakiem 7miesięcy tzn 5sierpnia będzie 7miesięcy:) nio i bardzo sie zdziwiłam ze rodzice mi pozwoli z moim chlopakiem jechać nad wodę!!! nio bo ja mam 16 lat a on 18:) nio ale we wakacje to bywa u mnie prawie codziennie i ja u niego nawet moi rodzice już raz byli u niego na 18nastce!!!:) nio i jego mama była jucz kilka razy u mojej mamy na kawie gdy przywiozła mojego misia do mnie bardzo sie ciesze ze zaufali mi i mojemu chłopkowi:)
i mam teraz do was pytanie:)
jeśli jesteście w związku to napiszcie ile już ze sobą jesteście i kiedy pierwszy raz wyjechaliście sami na wakacje ????
Wysłany: 2007-08-04, 12:33
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Nio to masz fajnie .
Cale szczescie ze ja mam blisko nad wode ( nad morze )
Ja jestem ze swoim juz rok i 5 miesiecy . A na wakacje nie musimy wyjezdzac bo mamy blisko siebie jeziora i morzeee
Wysłany: 2007-08-04, 12:36
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
A ja mam z jakies 14 kilometrow , jakies 20 min drogi samochodem , ale zawsze mozna pojechac na rowerku o kazdej porze roku Ale najlepiej zimą jest ... heheh
ja jestem z mim chłopakiem 2 lata i 2 miesiące.nie pamiętam kiedy pierwszy raz gdzieś razem pojechaliśmy,bo to już troszke czasu minęło...ale jak jesteś 7 miesięcy ze swoim chłopakiem to nie tak źle,wkońcu już się zdążyliście poznać...tylko pamiętaj masz 16 lat nie podejmój żadnych pochopnych decyzji pod wpływem chmili...
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
ja jestem z mim chłopakiem 2 lata i 2 miesiące.nie pamiętam kiedy pierwszy raz gdzieś razem pojechaliśmy,bo to już troszke czasu minęło...ale jak jesteś 7 miesięcy ze swoim chłopakiem to nie tak źle,wkońcu już się zdążyliście poznać...tylko pamiętaj masz 16 lat nie podejmój żadnych pochopnych decyzji pod wpływem chmili...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum