jakieś urazy do kobiet to propnuję długie spacery albo bieganie bo widzę, że gwałtownie reagujesz
Urazy do kobiet kompleksy itp weź dziewczynko zmień tekst ile razy można czytać takie pierdoły ;/ może Ty owe masz bo tak ciągle o tym gadasz wmawiasz mi coś co nie ma miejsca czy Ty jesteś jakaś ograniczona czy jak ??
femme napisał/a:
Taaaa.. prościej by Ci było napisać: "nie mam argumentów'
mam argumenty choćby ten artykuł myślałaś że to tylko moja paplanina a się pomyliłaś żal mi Ciebie dziewczynko poczytaj trochę i otwórz oczy ... argumentów nie masz Ty bo jak na razie wszystko co gadałaś opierasz na nędznych tekścikach " masz kompleksy " " masz uraz do kobiet " " tak nie jest " żal ..
_________________ Miasto rzadko śpi jak się budzi to z kacem a siedemnastki chodzą z wózkami na spacer ..
Zamiast szukać wyjścia my wolimy błądzić
Trudniej zrozumieć innych, łatwiej ich osądzić
Moim zdaniem tyle samo kobiet zdradza ile mężczyzn,przeciez Ci faceci z kimś to robia!!!Wiem ze jak raz ktoś zdradzi i wybaczy mu sie zdrade to bedzie to juz robił zawsze tylko nadarzy sie okazja,moze bedzie ostrozniejszy ale bedzie tesknił za tymi emocjami zwiazanymi z tym....tak ja uwazam.
Wysłany: 2007-11-05, 17:35
Polecający: sama znalazłam =)
Pyskaty napisał/a:
weź dziewczynko
Och chłopcze..
Pyskaty napisał/a:
wmawiasz mi coś co nie ma miejsca
skoro nie, to ciekawe czemu się tak tym irytujesz, jeśli to nie prawda to olej to, takim wkurzaniem się i unoszeniem tylko potwierdzas niski poziom jaki prezentujesz..
Pyskaty napisał/a:
żal mi Ciebie
Oj nie trzeba, u mnie wszystko dobrze, u Ciebie nie do końca??
Pyskaty napisał/a:
co gadałaś opierasz na nędznych tekścikach
Oj, oj.. naprawdę dziwne, że te nędzne tekściki wywołują w Tobie tyle emocji..
_________________ Najszczęśliwszych chwil nie da się zaplanować, one przychodzą same
Pierwsza mysl byla tak z wybaczylabym chyba wszystko...po zastanowieniu stwierdzam ze nie wybaczylabym gdyby chlopak podniosl na mnie reke. a zdrada....nie wiem sama jakbym na to zareagowala pewnie byloby ciezko zapomniec ale zawsze mozna sprobowac, to zreszta zalezy od tego jak on potszedlby do sprawy juz po fakcie
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum