Wygląd a charakter...no właśnie...
Czy Zwracacie dużą uwage na wygląd chłopaka/dziewczyny? Czy ważniejszy jest dla was charakter?
Dla mnie oczywiście charakter jest ważniejszy, chociaż wygląd też w pewnym sensie się liczy ;] A dla was? ;]
- wzialbym ktorakolwiek, zeby tylko chciala sie zgodzic
Desperat.
Wiadomo, że nie ma żadnej przyjemoności w obcowania z bezmózgową lalką, ale wygląd sie też liczy bo przecież ważne jest pierwsze wrażenie. Zresztą ta kwestia nigdy nie będzie rozwiązana gdyż te dwie opcje muszą się uzupełniać i istnieć współdzielnie.
Wysłany: 2006-09-14, 17:56
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Wiecie jak to jest.. gdy wszyczy wokol sa inni, a ty szukasz kogos odpowiedniego, z podobnymi zainteresowaniami, lub chociaz pogladami... mniej wiecej w tym samym wieku... A probujac z innymi nie wychodzi! Znacie to?
Wiecie jak to jest.. gdy wszyczy wokol sa inni, a ty szukasz kogos odpowiedniego, z podobnymi zainteresowaniami, lub chociaz pogladami... mniej wiecej w tym samym wieku... A probujac z innymi nie wychodzi! Znacie to?
TAK.... czuję w tobie bratnią-forumową duszę Nori.
moim zdaniem charakter nie powinien byc nadrzedna rzecza ale niestety dla wielu jest.Tylko czy zwrocimy uwage na pryszczatego rudzielca??(nie obrażajac nikogo)watpie....dla mnie liczy sie przede wszystkim charakter,a nie to co na zewnatrz,tylko ze wyglad tez jest wazny i tutaj nikt nie zaprzeczy dobrze ze przynajmniej sa rozne gusta....
[ Dodano: 2006-09-14, 20:29 ]
sądze ze nie ma co niepotrzebnie szukac uwazam ze uczucie samo przyjdzie....
oj Nori mówia że miłość ślepa..ale ja Cie popieram
Nori napisał/a:
znamy.... dlatego szukamy dalej ...:)
Wygląd a charakter..... hmmm....... wiąże sie ze soba ale nie zawsze
Wygląd a charakter? Sporo się na ten temat zastanawiałam. Oczywiście nie chciałabym być z chłopakiem , na którego nie można spojrzeć. Jednak charakter jest dla mnie ważniejszy, bo on zostanie, a uroda przeminie i może się okazać, że ta osoba jest nieciekawa....
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Powiem tak: Charakter jest dla mnie najwazniejszy ale zebym mogla poznac charakter faceta z ktorym chce byc to musi on byc przystojny musi mi sie podobac wiec wyglad jest najwazniejszy na poczatku pozniej schodzi on na drugi plan.
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Logicznie na to patrzac to najpierw sie patrzy na wyglad a potem na charakter- nikt nie chce byc z kims kto jest albo pusty albo przesadnie pełny sprzecności.
Według mnie charakter nie idzie w parze z urodą- wg mnie jest inaczej- ładni i pewnie siebie ludzie którzy sa swiadomi swojej atrakcyjności są zazwyzaj paskudni z charakteru i na odwrót.
Wysłany: 2006-09-15, 12:20
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
a teraz popatrzcie na to z tej strony: Jaki jest cel zycia czlowieka? Splodzic potomstwo. Tak wiec inteligencja nie powinna miec tu nic do rzeczy, wyglad powinien byc najwazniejszy, z tego pounktu widzenia Intelignecja byla potrzebna dawno temu... zeby przed dinozaurem sie obronic, a teraz po co nam to? Im ladniej ktos wyglada nasza partnerka, tym zdrowsze bedzie dziecko... i nie mam tu na mysli duzych piersi
Wspolczuje tym, co mysla na serio w ten sposob
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum