Wysłany: 2007-07-03, 21:45 wyjechała na 3 miesiące
moja dziewczyna wyjechała w niedzielę na 3 miesiące ... nie ma jej drugi dzień a ja dziwnie się czuję (dziś oglądałem władcę pierścieni a nie lubię tego filmu) jak poradzić sobie z jej brakiem? jeżeli macie jakieś rady to z góry dzięki za pomoc a i czy jest ktoś kto jest albo już był w podobnej sytuacji???
Wysłany: 2007-07-06, 14:47
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
To samo czuje .. Moj pojechał wczoraj .. ale na 3 tyg. Wiec nie mam tak zle ... a najgorsze jest to ze nie ma tam za bardzo zasiegu ... Staram sie czyms zajac ... Filmy , porzadek , rozmowa, net . Dasz Rade
Właśnie,dasz radę na początku może być ciężko,ale potem bedziesz już tylko odliczał czas do jej przyjazdu.. no i fakt faktem-cholernie tęsknił. Ale nie wyjechała na zawsze,to 3 miesiące.. niby aż,ale nie będzie tak źle,wierze w Ciebie
_________________ mYślisz, że kObieta tO słabA płeĆ??
sprÓbuj Nam zaBrać kołdrĘ w Nocy.. )
'Więc Spleć Palce Z Moimi Palcami, Chodź-Prowadź I Daj Się Prowadzić'
Staram sie czyms zajac ... Filmy , porzadek , rozmowa, net
tak, sprzątanie robi najlepiej na "takie" sprawy ! więc sprzątaj, a przestaniesz myśleć o swojej dziewczynie i zrobisz coś pożytecznego
Chociaż to oczywiste, że tęskni się zawsze i wszędzie
Coś Ci powiem... Nie widziałam się z moim chłopakiem 2tyg. i wariowałam z tęsknoty. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca, ciągle myślałam, co w danej chwili robi, o czym myśli,... Ale dwa tygodnie to w porówaniu do czasu, jaki Ty musisz czekać na powrót swojej dziewczyny to nieporównywalnie malutko, więc szczerze współczuje. Wiem, co to znaczy, nie mieć przy sobie kogoś, kto daje Ci siłę, by żyć. Ale trzy miesiące to nie wieczność, dlatego nie masz powodu do płaczu i lamentu. Wróci, a to najważniejsze. Pomyśl o tym w inny sposób, zatęsknicie za sobą tak bardzo, że kiedy Twoja dziewczyna przyjedzie, nikt nie będzie w stanie was od siebie oderwać, będziecie się cieszyć sobą jak dzieci, a to wspaniałe uczucie. Czasami tęsknota potęguje miłość;D
_________________ "Idąc do przodu,
patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum