• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

Niezdecydowana 

Do³±czy³: 25 Wrz 2008

Wys³any: 2008-09-26, 09:10   

Wkurzaja mnie te komentarze ze ludzi o smieszy jak facet jest nizszy...bo ludzie komenuja to pozniej na glos i moga wyrzadzic komus bardzo duzo przykrosc...

Jóga  

Do³±czy³a: 27 Maj 2007
Sk±d: zza 7 gór, 9 rzek

Wys³any: 2008-09-26, 10:07   

Niezdecydowana napisa³/a:
Wkurzaja mnie te komentarze ze ludzi o smieszy jak facet jest nizszy...bo ludzie komenuja to pozniej na glos i moga wyrzadzic komus bardzo duzo przykrosc...
oh, no to chyba najwy¿szy czas nauczyæ sobie z tym radziæ, bez tego przez zycie siê nie przejdzie

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-09-26, 10:25   

Wkurzaja mnie te komentarze ze ludzi o smieszy jak facet jest nizszy
ale czemu? To wszak obcy ludzie gadaj±, którzy Ciebie nie znaj±, i których Ty nie znasz - trochê dystansu ¿yczê. Poza tym, gdyby trzeba by³o siê przejmowaæ ludzkim gadaniem to wysz³oby na to, ¿e wiêkszo¶æ naszych dzia³añ nale¿a³oby zaniechaæ.

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda roz¶piewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

Niezdecydowana 

Wys³any: 2008-09-26, 10:45   

Chyba mowisz tak bo nic przykrego Cie w ¿yciu nie spotka³a. Pomijajac wzrost ale ludzi smieja sie z ludzi niepelnosprawnych lub chorych a tak naprawde niech postawie se na ich miejscu. Ci ludzie sie ciesza ze wogole moga zyc a inni ich wysmiewaja perfidnie stojac przy nich i wy moiwic o dystansie do zycia? Nie zdajecie sobie sprawy jakie ludzie maja problemy. Smiesza mnie te niektore fora typu mam problem jestem dziewica...mam problem...patrzylam na kolesia zakochalam sie...a co byscie powiedzieli osobie ktora by napisala mam problem nie mam nog a chcialbys isc do parku...nic bo tak naprawde wiekszosc osob tutaj znajdujacych nie ma problemow w zyciu tylko sami je sobie wymyslaja...ludzie inni nie maja co jest co pic a nawet nie widza jakiego koloru masz bluzke na sobie ale ciesza sie z tego ze moga byc wiec okazmy im troche szacunku i wsparcia...niech wiedza ze mimo ze sa skrzywdzeni przez los nie sa odrzuceni przez otaczajacych ich ludzi...borykaja sie z tym ze w razie potrzeby nikt im nie pomoze bo ludzie twierdza ze sa INNI a tak naprawde sa tacy sami jak my...

wisienka83  

Do³±czy³a: 22 Wrz 2008
Sk±d: Bydgoszcz

Wys³any: 2008-09-26, 10:59   

Jasne, ¿e z ró¿nicy wzrost ¶miaæ siê nie wypada :P Ale ja nigdy nie spotyka³abym siê z ni¿szym facetem - to sytuacja niekomfortowa i dla niego i dla mnie. No, i jak tu za³o¿yæ szpilki... ;)

Psycho Krusher  

Do³±czy³: 09 Wrz 2006
Sk±d: Las Noches

Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2008-09-26, 11:03   

wisienka83 napisa³/a:
Ale ja nigdy nie spotyka³abym siê z ni¿szym facetem - to sytuacja niekomfortowa i dla niego i dla mnie.
No tak, bo on mo¿e sie garbiæ do ciebie, ale ty do niego to ju¿ nie?

Co w tym niewygodnego, ¿e facet jest 10 cm ni¿szy? Uw³acza to co¶ tobie, albo jemu?

Tró

wisienka83  

Wys³any: 2008-09-26, 11:16   

Psycho Krusher napisa³/a:
No tak, bo on mo¿e sie garbiæ do ciebie, ale ty do niego to ju¿ nie?

Có¿, faceci lubi± i czêsto przyjmuj± opiekuñcze pozy wobec kobiet-obejmuj±, nachylaj± siê. To normalne, ale dzia³a tylko w t± stronê :) Bo kobieta nachylaæ, to nachyla siê najwy¿ej do swojego dziecka :)

Co w tym niewygodnego, ¿e facet jest 10 cm ni¿szy? Uw³acza to co¶ tobie, albo jemu?

10 cm???? :szok: Ja spotka³am siê z tym, ¿e facet o 2-3cm ni¿szy robi z tego ogromny problem :P Poprostu taka jest natura facetów-dobrze siê czuj± przy kobiecie choæ trochê ni¿szej od siebie, by "móc j± mieæ pod kontrol±" :hyhy:

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-09-26, 11:17   

Co w tym niewygodnego, ¿e facet jest 10 cm ni¿szy?
no w³a¶nie, zreszt± jest wiele chocia¿by modelek, których faceci s± od nich ni¿si - i jako¶ ¿yj±. Je¶li facetowi nie przeszkadza, ¿e kobieta jest wy¿sza, a kobiecie, ¿e jej facet jest ni¿szy to tworz± zwi±zek, bez patrzenia, s³uchania komentarzy innych.
Pomijajac wzrost ale ludzi smieja sie z ludzi niepelnosprawnych lub chorych a tak naprawde niech postawie se na ich miejscu.
skoro ¶miej± siê z rzeczy, na które kto¶ nie mia³ wp³ywu to dla mnie nie s± zbytnio warto¶ciowi i tym bardziej swej uwagi sobie nimi nie zaprz±tam, bo i po co?
Chyba mowisz tak bo nic przykrego Cie w ¿yciu nie spotka³a.
mam po prostu zdrowe podej¶cie do ¿ycia
Ci ludzie sie ciesza ze wogole moga zyc a inni ich wysmiewaja perfidnie stojac przy nich
có¿ zdarzaj± siê i tacy
Nie zdajecie sobie sprawy jakie ludzie maja problemy.
a sk±d niby o tym wiesz?
Smiesza mnie te niektore fora typu mam problem jestem dziewica...mam problem...patrzylam na kolesia zakochalam sie...a co byscie powiedzieli osobie ktora by napisala mam problem nie mam nog a chcialbys isc do parku...nic bo tak naprawde wiekszosc osob tutaj znajdujacych nie ma problemow w zyciu tylko sami je sobie wymyslaja
i napisa³a to ta, która ma problem, czy zwi±zaæ siê z ch³opakiem o 5 cm ni¿szym, bo ludzie siê bêd± ¶miaæ - ok, nie mam wiêcej pytañ
INNI a tak naprawde sa tacy sami jak my...
i czego ten Twój post mia³ dowodziæ?

[ Dodano: 2008-09-26, 12:19 ]
wisienka83 napisa³/a:
Poprostu taka jest natura facetów-dobrze siê czuj± przy kobiecie choæ trochê ni¿szej od siebie, by "móc j± mieæ pod kontrol±"
ale to jest uogólnienie, bo ja znam kilka par, w których facet jest sporo ni¿szy od swej dziewczyny i jako¶ czuje siê komfortowo, nie widzi problemu w tym

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda roz¶piewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

Psycho Krusher  

Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2008-09-26, 11:22   

wisienka83 napisa³/a:
Bo kobieta nachylaæ, to nachyla siê najwy¿ej do swojego dziecka
To taki niski facet wzbudzaæ mo¿e instynkt macierzyñski, a co za tym idzie, wiêksz± czulo¶æ w stosunku do niego ^^

wisienka83 napisa³/a:
Ja spotka³am siê z tym, ¿e facet o 2-3cm ni¿szy robi z tego ogromny problem Poprostu taka jest natura facetów-dobrze siê czuj± przy kobiecie choæ trochê ni¿szej od siebie, by "móc j± mieæ pod kontrol±"
Rozumiem. Kompleksy na punkcie wzrostu. Ehhh... A co to znaczy, ¿e jak wy¿szy to ma wiêksz± kontrolê? Bo ³bie mo¿e ³atwiej daæ swojej ukoffanej?

Tró

Niezdecydowana 

Wys³any: 2008-09-26, 11:57   

Kradziej skoro nie mozesz sie przekonac do nizszych to skad wiesz ze im mniejsza roznica wzrostu tym lepszy sex? Sprawdzalas? Moze jak facet jest nizszy sex jest leszy?

wisienka83  

Wys³any: 2008-09-26, 14:20   

A co to znaczy, ¿e jak wy¿szy to ma wiêksz± kontrolê?

A kto powiedzia³, ¿e faceci rozumuj± normalnie??? :hyhy:

To taki niski facet wzbudzaæ mo¿e instynkt macierzyñski, a co za tym idzie, wiêksz± czulo¶æ w stosunku do niego ^^

Jak dla mnie to dla faceta mam byæ kobietk±, a nie matk± ;) Matkowaæ bêdê dziecku, jak je urodzê ;)
Ostatnio zmieniony przez wisienka83 2008-09-26, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

sis  

Zaproszone osoby: 2
Do³±czy³a: 06 Maj 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2008-09-26, 16:49   

Wkurzaja mnie te komentarze ze ludzi o smieszy jak facet jest nizszy...
A co w tym wkurzaj±cego? Facet jest ni¿szy od kobiety - to niezaprzeczalny fakt, z którego oboje pewnie doskonale zdaj± sobie sprawê. A je¶li mimo to zdecydowali siê byæ razem, widocznie im to nie przeszkadza³o, wiêc nie s±dzê, by z³o¶liwe komentarze mog³y ich w jakikolwiek sposób dotkn±æ.
ludzi smieja sie z ludzi niepelnosprawnych lub chorych a tak naprawde niech postawie se na ich miejscu. Ci ludzie sie ciesza ze wogole moga zyc a inni ich wysmiewaja perfidnie stojac przy nich i wy moiwic o dystansie do zycia?
'w ogóle'
Ale nie rozmawiamy o niepe³nosprawno¶ci, tylko o 5 centymetrach ró¿nicy miêdzy kobiet± a mê¿czyzn±, a to drobna ró¿nica. Porównanie jest zatem cokolwiek nietrafione i jakie¶ takie w ogóle z kosmosu wziête.
Smiesza mnie te niektore fora typu mam problem jestem dziewica...mam problem...patrzylam na kolesia zakochalam sie...
A posty typu:
Niezdecydowana stronê wcze¶niej napisa³/a:
Moja sytuacja jest taka ze ja mam 175 a facet ktorego poznalam 170 i boje sie ze ludzie beda sie z tego smiac bo wydaje mi sie ze to nie jest stereotypem ze facet powinien byc wyzszy od laski bo bardzo zadko mozna spotkac pary kiedy to dziewczyna jest wyzsza. Od pewnego czasu przygladam sie parom spotykanym na miescie i nie zauwazylam zeby chlopak byl nizszy.
Ciê nie ¶miesz±? :luka:
ludzie inni nie maja co jest co pic a nawet nie widza jakiego koloru masz bluzke na sobie ale ciesza sie z tego ze moga byc wiec okazmy im troche szacunku i wsparcia...niech wiedza ze mimo ze sa skrzywdzeni przez los nie sa odrzuceni przez otaczajacych ich ludzi...borykaja sie z tym ze w razie potrzeby nikt im nie pomoze bo ludzie twierdza ze sa INNI a tak naprawde sa tacy sami jak my...
A co to ma, do czorta, wspólnego z tym tematem? Bo chyba siê zgubi³am. Nadal rozmawiamy o wzro¶cie, czy co¶ mnie ominê³o? :zdziwko:
wisienka83 napisa³/a:
faceci lubi± i czêsto przyjmuj± opiekuñcze pozy wobec kobiet-obejmuj±, nachylaj± siê. To normalne, ale dzia³a tylko w t± stronê :) Bo kobieta nachylaæ, to nachyla siê najwy¿ej do swojego dziecka :)
I tylko dlatego, ¿e facet nie bêdzie móg³ siê nachyliæ, to ju¿ jest problem? Je¶li bêdzie bardzo odczuwa³ potrzebê tego nachylania siê, to na sto³ek wejdzie, albo ona usi±dzie - ludzie!

grla³o, matulu

Psycho Krusher  

Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2008-09-26, 16:56   

wisienka83 napisa³/a:
Jak dla mnie to dla faceta mam byæ kobietk±, a nie matk±
Nie mo¿esz byæ kobiet± dla niego gdy jest ni¿szy?

Tró

wisienka83  

Wys³any: 2008-09-26, 17:08   

sis napisa³/a:
Je¶li bêdzie bardzo odczuwa³ potrzebê tego nachylania siê, to na sto³ek wejdzie, albo ona usi±dzie

Dobre... :D I bêdzie siê czu³ prawdziwym, 100% mê¿czyzn± :hyhy: ... na sto³ku... :hyhy:

Nie mo¿esz byæ kobiet± dla niego gdy jest ni¿szy?

Mnie osobi¶cie to nie odpowiada, przeszkadza tak, jak komu¶ mog³yby przeszkadzaæ odstaj±ce uszy albo piwny brzuszek ;) Ale ja tu nie o sobie piszê, tylko generalnie dlaczego faceci wol± ni¿sze od siebie kobiety. A to Ty, Psycho, napisa³a¶, ¿e ni¿szy facet wzbudza instynkt macierzyñski ;) co samo siê prosi o ripostê ;)
Ostatnio zmieniony przez wisienka83 2008-09-26, 17:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Psycho Krusher  

Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2008-09-26, 17:37   

wisienka83 napisa³/a:
A to Ty, Psycho, napisa³a¶, ¿e ni¿szy facet wzbudza instynkt macierzyñski
Ty pierwsza napisa³a¶, ¿e "schylaæ to sie mo¿e kobieta do dziecka".

A to czy to faceci robi± problemy, czy kobiety, to nie ma znaczenia. Bo wzrost jest akurat problemem imo nieznacz±cym i nie powinien siê liczyæ w budowaniu zwi±zku.

Tró

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.