Wkurzaja mnie te komentarze ze ludzi o smieszy jak facet jest nizszy...bo ludzie komenuja to pozniej na glos i moga wyrzadzic komus bardzo duzo przykrosc...
nie rozumiem tematu ludzie sa jacy sa i temat na forum tego nie zmieni mo¿esz mi wie¿yc
ten co bêdzie siê z tego ¶mia³ to nie przestanie sie smiac po przeczytaniu tego w±tka a temu co jest to obojêtnie czy obok niego chodz± jakie¶ pary co faceci s± ni¿si czy sa w takim zwi±zku to dalej bêdzie im to wsio wiec nie widzê sensu tego tematu
_________________ "...¿yje by pa¶æ padam by wstaæ wstaje by ¿yæ..."
Gromy mi siê posypa³y na g³owê , a ja tylko usi³ujê przekazaæ wnioski wyci±gniête z moich osobistych obserwacji. Zgadzam siê, ¿e faceci bywaj± na tym tle zanadto przewra¿liwieni, ale wszystko, co siê tyczy tzw. "mêskiej dumy", nale¿y traktowaæ baaardzo ostro¿nie
A moja w³asna niechêæ do umawiania siê z ni¿szymi facetami to po czê¶ci sprawa estetyczna , a po czê¶ci w³a¶nie wynik do¶wiadczenia ¿yciowego-takie mam, wiêc siê nim z wami, drogie dziewczyny, dzielê. I tyle
_________________ keep smiling when your world is falling...
Do³±czy³a: 28 Kwi 2006 Posty: 292 Sk±d: City of Angels...
Wys³any: 2008-09-27, 16:29
ja bym nie miala nic przeciwko temu by moj facet byl nizsz, gdyby tylko szlachetna Matka Natura obdarzyla mnie wzrostem, ale neistety nawet dlugich, gêstych rzes mi nie da³a [a mojej siostrze owszem! ]
znam kilka par, gdzie facet jest kilka cm nizszych od dziewczyny i jakos estetycznie mi to nie przeszkadza [bo te dziewczyny i tak sa wyzsze ode mnie o glowe xD] . Znam takze dzoewczyny, ktore przy wzroscie ok 173 chcialby mic 5 cm wiecej, co juz znacznie utrudnialoby im znalezienie wyzszego chlopaka. Rozne s± gusta, ale prawda jest taka , ze jak sie czlowiek zakocha to zapomina o wzroscie
_________________ 'Byæ bohaterem przez minutê, godzinê,
jest o wiele ³atwiej ni¿ znosiæ trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum