• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

sis  

Zaproszone osoby: 2
Do³±czy³a: 06 Maj 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2008-09-26, 17:47   

wisienka83 napisa³/a:
Dobre... :D I bêdzie siê czu³ prawdziwym, 100% mê¿czyzn± :hyhy: ... na sto³ku... :hyhy:
I nie bêdzie siê czu³ prawdziwym, stuprocentowym mê¿czyzn±, tylko dlatego, ¿e nie bêdzie móg³ nachyliæ siê nad kobiet±...

Zgadzam siê z PK - wzrost to ¿adna przeszkoda i nie widzê potrzeby doszukiwania siê problemów tam, gdzie ich nie ma.

grla³o, matulu

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-09-26, 18:32   

wisienka83 napisa³/a:
Dobre... :D I bêdzie siê czu³ prawdziwym, 100% mê¿czyzn± :hyhy: ... na sto³ku... :hyhy:
nie wiedzia³am, ¿e prawdziwy mê¿czyzna to ten, który jest wy¿szy od kobiety, naprawdê cudna teoria. Jeszcze jakie¶ ciekawe masz w zanadrzu?

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda roz¶piewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

maniek1990  

Do³±czy³: 26 Wrz 2008

Wys³any: 2008-09-26, 18:50   

Niezdecydowana napisa³/a:
Wkurzaja mnie te komentarze ze ludzi o smieszy jak facet jest nizszy...bo ludzie komenuja to pozniej na glos i moga wyrzadzic komus bardzo duzo przykrosc...

nie rozumiem tematu ludzie sa jacy sa i temat na forum tego nie zmieni mo¿esz mi wie¿yc :P

ten co bêdzie siê z tego ¶mia³ to nie przestanie sie smiac po przeczytaniu tego w±tka a temu co jest to obojêtnie czy obok niego chodz± jakie¶ pary co faceci s± ni¿si czy sa w takim zwi±zku to dalej bêdzie im to wsio wiec nie widzê sensu tego tematu

wisienka83  

Do³±czy³a: 22 Wrz 2008
Sk±d: Bydgoszcz

Wys³any: 2008-09-27, 15:34   

Gromy mi siê posypa³y na g³owê ;) , a ja tylko usi³ujê przekazaæ wnioski wyci±gniête z moich osobistych obserwacji. Zgadzam siê, ¿e faceci bywaj± na tym tle zanadto przewra¿liwieni, ale wszystko, co siê tyczy tzw. "mêskiej dumy", nale¿y traktowaæ baaardzo ostro¿nie ;)
A moja w³asna niechêæ do umawiania siê z ni¿szymi facetami to po czê¶ci sprawa estetyczna ;) , a po czê¶ci w³a¶nie wynik do¶wiadczenia ¿yciowego-takie mam, wiêc siê nim z wami, drogie dziewczyny, dzielê. I tyle :)

Fantasmagoria  

Do³±czy³a: 28 Kwi 2006
Sk±d: City of Angels...

Wys³any: 2008-09-27, 16:29   

ja bym nie miala nic przeciwko temu by moj facet byl nizsz, gdyby tylko szlachetna Matka Natura obdarzyla mnie wzrostem, ale neistety nawet dlugich, gêstych rzes mi nie da³a [a mojej siostrze owszem! :( :P ]
znam kilka par, gdzie facet jest kilka cm nizszych od dziewczyny i jakos estetycznie mi to nie przeszkadza [bo te dziewczyny i tak sa wyzsze ode mnie o glowe xD] . Znam takze dzoewczyny, ktore przy wzroscie ok 173 chcialby mic 5 cm wiecej, co juz znacznie utrudnialoby im znalezienie wyzszego chlopaka. Rozne s± gusta, ale prawda jest taka , ze jak sie czlowiek zakocha to zapomina o wzroscie ;)
Fiodor Dostojewski

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.