Mianowicie o wzrost mi chodzi. Czy przyk³adacie wage do tego, jaki wzrost ma dziewczyna a jaki chlopak? Jak jest u was? Jaki wzrost masz Ty, a jaki Twoj partner? Przeszkadza wam to? Wolicie du¿± ró¿nicê wzrostu (ch³opak olbrzymi, dziewczyna malutka), czy mo¿e wzrost zbli¿ony b±d¼ taki sam? A mo¿e wolicie niewielk± ró¿nicê wzrostu (dziewczyna trochê ni¿sza od ch³opaka)? Wyra¼cie swoje wlasne indywidualne poglady i powiedzcie jak jest u was
_________________ "Id±c do przodu,
patrz, czy zostawiasz ¶lady,
po których móg³by¶ wróciæ."
wszystkie male kobiety z mojego otoczenia maja wysokich dryblasow w sumie dla mnie dziwnie to wyglada z kolei kobiety majace nizszych mezczyzn maja troche nieciekawie, bo juz buty na wysokim obcasie odpadaja ... ja jestem nizsza od mojego chlopaka o pol glowy i w sumie taki uklad bardzo mi odpowiada
Do³±czy³a: 16 Lip 2007 Posty: 436 Sk±d: mam wiedzieæ
Wys³any: 2007-10-11, 08:52
Ja mam 166 cm a mój m±¿ 185cm i nigdy to nam w niczym nie przeszkadza³o. Za to mój brat ma 175 a jego dziewczyna 180 -czasem smiesznie to wygl±da ale chyba im to nie przeszkadza-s± razem prawie 5 lat
_________________ gdy w sercu nosisz z³o¶æ
zanim wyjdziesz st±d zraniony
zostaw wojnê bo,
bo dokoñczyæ j± mo¿emy kiedy wrócisz tu,
tylko wróæ
Ostatnio zmieniony przez goga 2007-10-15, 08:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Niby nikomu z Was nie przeszkadzaloby gdyby Wasz partner bylby nizszy, ale mi sie wydaje, ze kazdy z was zminilby zdanie, gdyby w takiej sytuacji byl. Dziewczyna patrzaca w dol, by spojrzec w oczy swojemu chlopcu, chlopak patrzacy w gore podczas rozmowy... Niezbyt komfortowo i estetycznie. No, ale jesli w gre wchodzi prawdziwa milosc to chyba kwestie estetyki schodza na dalszy plan.
Czekam na dalsze wypowiedzi
Mia³am kiedy¶ ch³opaka prawie równego mi wzrostem i szczerze mówi±c nie by³o mi z tym dobrze. Niby na wzrost siê nie zwraca uwagi, ale mi to ci±gle przeszkadza³o, wystarczy³o ¿e glany ubra³am i ju¿ by³am od niego wy¿sza a co dopiero buty na obcasie. No ale to by³a tylko jedna z jego wad i mo¿e czepia³am sie tego, ¿eby jako¶ sie go pozbyæ.
Teraz mam wy¿szego ch³opaka i czujê siê bardziej szczê¶liwa Tylko jak siê chcê przytuliæ to muszê wyginaæ g³owê pod dziwnym k±tem
_________________ By przesz³o¶æ poszybowa³a ku chmurom, pozwól wiatrom przysz³o¶æ nie¶æ
Wchodz±c tutaj my¶la³em, ¿e kto¶ ma tu wiêkszy problem ni¿ tylko wzrost ukochanej osoby.
To prawda, ¿e je¶li ch³opak jest ni¿szy od dziewczyny lub dziewczyna o wiele ni¿sza od ch³opaka to dziwnie to wygl±da.
Moim zdaniem je¶li komu¶ naprawdê zale¿y na estetyce to chyba nie³atwo mu bêdzie znale¼æ odpowiedni± osobê.
W koñcu ile mo¿na wybrzydzaæ!
Mi³o¶æ nie patrzy na wzrost ale na serce.
Wybaczcie ale mo¿na by³o wyj¶æ w tym temacie z wiêkszym dylematem...
_________________ "Na tego, kto ma zrozumienie, nagana oddzia³uje lepiej ni¿ na g³upiego sto uderzeñ" (Przys³ów 17:10)
Tymoteuszu to nie jest problem, to pytanie do Was, forumowiczow. Jestem ciekawa co na ten temat sadzicie, a skoro tak Cie razi to, ze pytanie bylo za malo ambitne, to trzeba bylo nie odpowiadac na nie i tyle.[/b]
smooky_eyes - odpowiedzia³em na to pytanie, poniewa¿ wypada na nie odpowiadaæ. Po za tym nie razi mnie to lecz wola³bym popisaæ o wa¿niejszych aspektach tego niebiañskiego uczucia jakim jest mi³o¶æ.
_________________ "Na tego, kto ma zrozumienie, nagana oddzia³uje lepiej ni¿ na g³upiego sto uderzeñ" (Przys³ów 17:10)
Ja osobi¶cie wolê, jak facet jest trochê wy¿szy od kobiety, to lepiej wygl±da!
Mój ostatni facet mia³ 175cm wzrostu, a ja mam 162, trochê ró¿nicy by³o!
Nie lubiê jak facet jest równy z kobiet±, albo ni¿szy!
popieram NOri ja osobiscie mam 195 cm wzrostu i nigdy mi to nie przeszkadza³o w zwi±zku ale zazwyczaj partnerki sa odemnie ni¿sze lecz mam kuzyna który mierzy nie ca³e 170 cm a jego ¿ona ma prawie 180 cm smiesznie to wygl±da ale s± szce¶liwymi rodzicami
kiedys uwazalam ze wzrost sie straaasznie liczy, ale coraz bardziej z tym walczê i ca³kiem nie¼le mi to idzie, ale do nizszych sie chyba nigdy nie przekonam
bo swoj± drog± jak juz marzyc i idealizowac to facet powinien miec przynajmniej 195cm wzrostu, zebym mog³a sie przy nim poczuc jak kobieta [czyt. ca³kiem malutka i drobniutka] i za³ozyc buty na obcasie, oczywiscie bior±c pod uwagê fakt ze przekroczylam 180cm i rosnê;)
a tak na serio, to im mniejsza róznica wzrostu tym lepszy seks - co racja to racja
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum