Forum Rêceprecz odtybetu

• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Wspó³praca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

smooky_eyes  

Do³±czy³a: 02 Sie 2007

Wys³any: 2007-10-10, 18:59   Wzrost a zwi±zek

Mianowicie o wzrost mi chodzi. Czy przyk³adacie wage do tego, jaki wzrost ma dziewczyna a jaki chlopak? Jak jest u was? Jaki wzrost masz Ty, a jaki Twoj partner? Przeszkadza wam to? Wolicie du¿± ró¿nicê wzrostu (ch³opak olbrzymi, dziewczyna malutka), czy mo¿e wzrost zbli¿ony b±d¼ taki sam? A mo¿e wolicie niewielk± ró¿nicê wzrostu (dziewczyna trochê ni¿sza od ch³opaka)? Wyra¼cie swoje wlasne indywidualne poglady i powiedzcie jak jest u was :D

Tynka88 

Do³±czy³: 20 Sie 2007
Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2007-10-10, 19:49   

wszystkie male kobiety z mojego otoczenia maja wysokich dryblasow :) w sumie dla mnie dziwnie to wyglada :) z kolei kobiety majace nizszych mezczyzn maja troche nieciekawie, bo juz buty na wysokim obcasie odpadaja ... ja jestem nizsza od mojego chlopaka o pol glowy i w sumie taki uklad bardzo mi odpowiada :)

goga  

Do³±czy³a: 16 Lip 2007
Sk±d: mam wiedzieæ

Wys³any: 2007-10-11, 08:52   

Ja mam 166 cm a mój m±¿ 185cm i nigdy to nam w niczym nie przeszkadza³o. Za to mój brat ma 175 a jego dziewczyna 180 -czasem smiesznie to wygl±da ale chyba im to nie przeszkadza-s± razem prawie 5 lat :)
bo dokoñczyæ j± mo¿emy kiedy wrócisz tu,
tylko wróæ
Ostatnio zmieniony przez goga 2007-10-15, 08:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2007-10-12, 18:34   

Mam kumpelkê, która ma 176, a jej facet 170 - i s± bardzo fajn± par± :D - wzrost im nie przeszkadza w niczym, a s± ju¿ ze sob± bardzo d³ugo.

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzglêdnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

smooky_eyes  

Wys³any: 2007-10-13, 07:24   

Niby nikomu z Was nie przeszkadzaloby gdyby Wasz partner bylby nizszy, ale mi sie wydaje, ze kazdy z was zminilby zdanie, gdyby w takiej sytuacji byl. Dziewczyna patrzaca w dol, by spojrzec w oczy swojemu chlopcu, chlopak patrzacy w gore podczas rozmowy... Niezbyt komfortowo i estetycznie. No, ale jesli w gre wchodzi prawdziwa milosc to chyba kwestie estetyki schodza na dalszy plan.
Czekam na dalsze wypowiedzi ;)

Aqusia  

Do³±czy³a: 17 Lip 2007

Wys³any: 2007-10-13, 10:15   

Mia³am kiedy¶ ch³opaka prawie równego mi wzrostem i szczerze mówi±c nie by³o mi z tym dobrze. Niby na wzrost siê nie zwraca uwagi, ale mi to ci±gle przeszkadza³o, wystarczy³o ¿e glany ubra³am i ju¿ by³am od niego wy¿sza a co dopiero buty na obcasie. No ale to by³a tylko jedna z jego wad i mo¿e czepia³am sie tego, ¿eby jako¶ sie go pozbyæ.
Teraz mam wy¿szego ch³opaka i czujê siê bardziej szczê¶liwa :rotfl: Tylko jak siê chcê przytuliæ to muszê wyginaæ g³owê pod dziwnym k±tem ;)

Tymoteusz 

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2007-10-13, 10:52   

Wchodz±c tutaj my¶la³em, ¿e kto¶ ma tu wiêkszy problem ni¿ tylko wzrost ukochanej osoby. :/
To prawda, ¿e je¶li ch³opak jest ni¿szy od dziewczyny lub dziewczyna o wiele ni¿sza od ch³opaka to dziwnie to wygl±da.
Moim zdaniem je¶li komu¶ naprawdê zale¿y na estetyce to chyba nie³atwo mu bêdzie znale¼æ odpowiedni± osobê.
W koñcu ile mo¿na wybrzydzaæ!
Mi³o¶æ nie patrzy na wzrost ale na serce.
Wybaczcie ale mo¿na by³o wyj¶æ w tym temacie z wiêkszym dylematem... :/
"Na tego, kto ma zrozumienie, nagana oddzia³uje lepiej ni¿ na g³upiego sto uderzeñ" (Przys³ów 17:10)

smooky_eyes  

Wys³any: 2007-10-14, 15:57   

Tymoteuszu to nie jest problem, to pytanie do Was, forumowiczow. Jestem ciekawa co na ten temat sadzicie, a skoro tak Cie razi to, ze pytanie bylo za malo ambitne, to trzeba bylo nie odpowiadac na nie i tyle.[/b]

Lui_za  

Do³±czy³a: 19 Wrz 2007
Sk±d: ja to znam?:)

Wys³any: 2007-10-14, 19:47   

ja mam 160 cm moj maz 2.00 cm :) ) wszyscy sie przyzwyczaili. Nasi znajomi dla odmiany ona 180 on jest nizszy i tez sa ze soba od wielu lat :) )

Tymoteusz 

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2007-10-14, 19:52   

smooky_eyes - odpowiedzia³em na to pytanie, poniewa¿ wypada na nie odpowiadaæ. Po za tym nie razi mnie to lecz wola³bym popisaæ o wa¿niejszych aspektach tego niebiañskiego uczucia jakim jest mi³o¶æ.
"Na tego, kto ma zrozumienie, nagana oddzia³uje lepiej ni¿ na g³upiego sto uderzeñ" (Przys³ów 17:10)

Beata18 

Do³±czy³: 09 Lip 2007

Wys³any: 2007-10-14, 21:19   

Ja osobi¶cie wolê, jak facet jest trochê wy¿szy od kobiety, to lepiej wygl±da!
Mój ostatni facet mia³ 175cm wzrostu, a ja mam 162, trochê ró¿nicy by³o!
Nie lubiê jak facet jest równy z kobiet±, albo ni¿szy!

betty699  

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2007

Wys³any: 2007-10-14, 21:45   

miedzy mn± a moim ch³opakie jest roznica prawie 30 cm ale mi to nie przeszkadza ani mojemu ch³opakowi

Katharsis  

Do³±czy³: 20 Sie 2006
Sk±d: Henstedt-Ulzburg

Wys³any: 2007-10-15, 13:44   
   Polecaj±cy: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Ja mam ze 178 cm wzrostu, moja dziewczyna 20 czy tam 30 cm mniej :P i tak jest wygodnie :)

Akurat wzrost jest najmniej wazny...

kriss 

Do³±czy³: 25 Mar 2007

Wys³any: 2007-10-15, 16:19   

popieram NOri ja osobiscie mam 195 cm wzrostu i nigdy mi to nie przeszkadza³o w zwi±zku ale zazwyczaj partnerki sa odemnie ni¿sze :P lecz mam kuzyna który mierzy nie ca³e 170 cm a jego ¿ona ma prawie 180 cm smiesznie to wygl±da ale s± szce¶liwymi rodzicami

kradziej  

Do³±czy³a: 12 Pa¼ 2007
Sk±d: z nieba

Wys³any: 2007-10-15, 16:47   

kiedys uwazalam ze wzrost sie straaasznie liczy, ale coraz bardziej z tym walczê i ca³kiem nie¼le mi to idzie, ale do nizszych sie chyba nigdy nie przekonam

bo swoj± drog± jak juz marzyc i idealizowac to facet powinien miec przynajmniej 195cm wzrostu, zebym mog³a sie przy nim poczuc jak kobieta [czyt. ca³kiem malutka i drobniutka] i za³ozyc buty na obcasie, oczywiscie bior±c pod uwagê fakt ze przekroczylam 180cm i rosnê;)

a tak na serio, to im mniejsza róznica wzrostu tym lepszy seks - co racja to racja :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.