Mam taki problem. Mam 14 lat. Zakochałem się w 13- latce i chciałbym z nią chodzić. Znamy się dość długo. Jestem jej przyjacielem. Pisałem do niej miłosne smsy, byłem miły itp. Mówiłem że ją kocham, ale to nic nie skutkuje. Co robić?
Wysłany: 2006-09-09, 17:21
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Hm... ja na Twoim miejscu zmienilbym kolej rzeczy: najpierw sie podlizywac, zaczac chodzic, dopiero potem mowic, ze ja kochasz.... ale juz jest za pozno Juz sie zapisales w historii. Tego forum. Jej. Swojej. Co ja pilem....
Wiesz ja tez mam 14 lat. I na miejscu tej dziewczyny z pewnościa po takich wyznaniach pogadałabym z Tobą o nich. Moim zdaniem powinienieś się jej spytać czy masz u niej szanse. To powinno wyjaśnić całą sytuację. Bo lepiej znać prawdę a nizeli robić sobie nadzieje. Mam nadzieje, ze Ci sie uda.
dam ci cenna rade, masz 14 lat idz pograj w pilke, w kosza w co dam lubisz, pobij sie z kolegami, pogon sie pobaw daj sobie spokoj z dziewczynami zostaw to na pozniej, zobaczysz, ze pozniej bedziesz zalowal, ze tak szybko zaczales sie uganiac za nimi
_________________ Jestem czlowiekiem prostym, z krwi i kosci, ucielesnieniem swiatla i ciemnosci
Wysłany: 2006-09-09, 18:07
Polecający: bierdonka
tos dowalił teraz Tomaszek buahahaha ... ja bym Ci radziła poczekac jeszcze z kilka lat z ta miłoscią az dorosniesz , moze wtedy znajdziesz sobie kogos ładnego ;]
_________________ jestem lodowy , lodowy pingwin
Ostatnio zmieniony przez lolinka 2006-09-09, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
dam ci cenna rade, masz 14 lat idz pograj w pilke, w kosza w co dam lubisz, pobij sie z kolegami, pogon sie pobaw daj sobie spokoj z dziewczynami zostaw to na pozniej, zobaczysz, ze pozniej bedziesz zalowal, ze tak szybko zaczales sie uganiac za nimi
Swiete slowa
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
to nie będzie taki łatwe odkochać się. już raz próbowałem i nie wyszło
słonce ty moje ty jej jeszcze nie kochasz !! ty poprostu mylisz miłosc z zauroczeniem... boże ty masz dopiero 14 lat jeszczekiedys zobaczysz ze na miłosc jeszcze bedzie czas teraz lepiej myslo nauce... bo jezeli dziewczyna nie chce to znaczy ze jej zdania nie zmienisz... nie wpłyniesz na jej zdanie widocznie jestes dlaniej tylko kumplem...
NIe mow dziewczynie ze ja kochasz bo to odstrasza szczegolnie jak sie nie ma pojecia o miłosci... a przynajmniej sie jej nie odroznia od zauroczenia
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Może niech ją pocałuje. Jak odepchnie go ze wstrętem, to będzie miał jasność. Jak wsadzi mu język w gębę, to też będzie miał jasność.
Dorwij ją gdzieś w kiblu... to takie ustronne miejsce...
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum