Ależ wy macie przedmiotowe podejście do dziewczyny a co z romantyzmem, pisaniem wierszy o miłości na sianie, wpatrywaniu się w Księżyc w pełni i innymi bajerami?
takie rzeczy to tylko w erze też popieram sado maso :D:D:D
_________________ You have the right to remain silent
Och wy okrutni ludzie, w jakich ja czasach się urodziłem, o ja biedny poeta cierpiący... A może ja też chciałbym mieć piekące policzki? Czy jedyną metodą jest przyłożenie sobie termoforu? Ech... ostał mi się ino sznur z pętlą...
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Cichaj Adaś, romantycy są fajni ^_^
Ale, że taki jeden romantyk powiedział mi, ze jak tak dalej pójdzie, to nigdy sobie wrażliwego faceta nie znajdę, no to... u_u
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
podstawowy błąd- najpierw jest zauroczenie
miłość jest trochę później, kiedy już nie można żyć bez "tej" drugiej osoby
trafne spostrzeżenie daggerfall, a co do tych piekących policzków... to raczej bujda
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem.
hehe zakochiwac jest się fajnie jeśli do tego podchodzisz żywiołowo ale jesli zakochujesz sie i chowasz to głeboko w sobie rozmyslajac nad tym dniami i nocami to zabijasz to w sobie
później zawalona szkoła, problemy z koncentracją, głowa w chmurach i lewitujesz nad innmi
... to mozna sie zakochac "z umiarkowaniem" myslac o tej drugiej osobie tylko przy okazji ?? po to sie m.in zakochujemy...
jezeli dla kogos uczucie ( =zakochanie ) jest czyms ZAMIAST nauki czy koncentracji nad szkola to rzeczywiscie lepiej niech sie nie zakochuje !!
ale zkochanie to jest dodatek do Twojego zycia a nie cos co zabiera czy w czymkolwiek przeszkadza
Wysłany: 2006-07-30, 00:32
Polecający: bierdonka
to zalezy od dojrzałosci osoby ;] jesli to szczeniece miłostki to świata sie nie widzi , nie mozna normalnie myslec , boli brzuch itd ;] z wiekiem inaczej sie do tego podchodzi ;]
Jak chłopak chory z miłości to dajcie mu jeszcze pożyć ;] E tam ja nie wierze w takie bujdy z piekącymi policzkami. Szuka wyjaśnienia niewiadomo gdzie Musisz delikatnie mówiąc zacząć do niej startować...
_________________ Zawsze przebaczaj swoim wrogom, nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum