Hej wczoraj na oczy zobaczylem ladno dziewczyne odrazu sie zakochalem ona spojzala na mnie kika razy chwilke pogadalsmy i od wczoraj strasznie pieko mnie policzki sa goroc pytam sie dzis matki co to oznacza ze mam tak goroace pliczki a moja mama gada ze napewno ktos o tobie mysli a wiec czy to prawda czy taka tylko bujda ?
Wysłany: 2006-06-04, 20:01
Polecający: baba jaga ;P
Adriannn napisał/a:
Hej wczoraj na oczy zobaczylem
nie zebym sie czepiala, ale da sie zobaczyc na cos innego niz oczy? oO
Adriannn napisał/a:
czy to prawda czy taka tylko bujda ?
O o zgadnij?
o geez fajnie ciesze sie Twoim szczesciem, ale jakby Ci matka powiedziała ze od burakow urosnie Ci *piii* to bys zarł buraki?
Jak Ci sie podoba laska to zarywaj i nie patrz na nic i tyle, nie ma sie co roztrzasac tylko dzialaj i tyle...
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Ależ wy macie przedmiotowe podejście do dziewczyny a co z romantyzmem, pisaniem wierszy o miłości na sianie, wpatrywaniu się w Księżyc w pełni i innymi bajerami?
PS. Adriannn, jeżeli pieką Cię policzki, radzę stosować zimne okłady. Wskazane również skonsultować się z lekarzem-internistą w celu dokładnego zdiagnozowania problemu.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
nie, nie rozsliniona ciepla kluche tylko faceta, który potrafi na długi spacer wieczorem iść i kwiatka zerwać i powiedzieć że kocha i wooooogle ;p
o tez bym chciala chyba jestem zacofana jak widze wasze podejscie
Cytat:
teraz sie dziala ;> dzialaj bo ktos ci towar z przed nosa sprzatnie ..
odczulam jakby tu chodzilo o cos innego niz dziewczyne laaa serio jestem zacofana
Adamus napisał/a:
Ależ wy macie przedmiotowe podejście do dziewczyny a co z romantyzmem, pisaniem wierszy o miłości na sianie, wpatrywaniu się w Księżyc w pełni i innymi bajerami?
o to jest to hihihih od razu mi sie taki bardzo stary film przypomnial gdzie to pokazywali milosc 2 nastolatkow ten przychodizl wieczorami i wyciagal ja na dlugie spacery po lace zrywal kwiaty i szeptal na ucho yyy potem lezeli do rana i obserwowali niebo
Wysłany: 2006-06-05, 17:14
To nie tylko w filmach takie rzeczy <dumna ze swojego faceta>
Nie mozna przedmiotowo traktowac dziewczyny/ chlopaka, ale niestety coraz czesciej sie to wsrod mlodziezy spotyka
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum