hej mam pytanie a raczej do chłopaków Jak poznac, że podoba Wam się jakaś dziewczyna?? Ja mam taki przypadek, że niedawno spodobał mi się pewien chłopak (chyba sie w nim zauroczyłam) i zawsze jak idę przez hol szkoły patrzy się na mnie a jak ja się na niego popatrzę to on zabiera wzrok, ale niedawno powiedział mi na mieście cześc, ale na następny dzień w szkole nic... Moja koleżanka pytała się go czy mu się podobam i on powiedział, że nie myślicie, że mógłby ją okłamac? Prosze piszcie
niestety, ale na podstawie tych informacji, nie jesteśmy zbytnio w stanie określić, czy ktoś kłamał, czy nie. Nie sądzisz? Samo mówienie "cześć" i spuszczenie wzroku raz, czy dwa razy może o niczym nie świadczyć.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Najlepiej będzie jeśli spotkacie się poza szkołą, poznacie, pogadacie razem, bez żadnych bezsensownych domysłów - spędźcie ze sobą trochę czasu, a dopiero potem zastanawiaj się, czy mu wpadłaś w oko, czy też nie.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
Wysłany: 2008-05-22, 23:12 Re: Zauroczenie
asia29 napisał/a:
hej mam pytanie a raczej do chłopaków Jak poznac, że podoba Wam się jakaś dziewczyna?? Ja mam taki przypadek, że niedawno spodobał mi się pewien chłopak (chyba sie w nim zauroczyłam) i zawsze jak idę przez hol szkoły patrzy się na mnie a jak ja się na niego popatrzę to on zabiera wzrok, ale niedawno powiedział mi na mieście cześc, ale na następny dzień w szkole nic... Moja koleżanka pytała się go czy mu się podobam i on powiedział, że nie myślicie, że mógłby ją okłamac? Prosze piszcie
Nizbadane są te zachowania w tym wieku, te pierwsze miłości, zauroczenia, hmm.
Co do tego chłopaka, to oczywiście, że mógł skłamac!
Osobiście typuję, że Ty mu się również podobasz, i to bardzo. On, prawdopodobnie zupełnie odmiennie odczytuje dawane mu przez Ciebie sygnały i jest rzekonany, że zupełie nie jesteś nim zainteresowana.
Spróbuj po prostu z nim porozmawiac, jak facet z facetem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum