Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

asia29 

Wysłany: 2008-05-17, 22:39   Zauroczenie

hej :) mam pytanie a raczej do chłopaków :P Jak poznac, że podoba Wam się jakaś dziewczyna?? Ja mam taki przypadek, że niedawno spodobał mi się pewien chłopak (chyba sie w nim zauroczyłam) i zawsze jak idę przez hol szkoły patrzy się na mnie a jak ja się na niego popatrzę to on zabiera wzrok, ale niedawno powiedział mi na mieście cześc, ale na następny dzień w szkole nic... Moja koleżanka pytała się go czy mu się podobam i on powiedział, że nie :( myślicie, że mógłby ją okłamac? Prosze piszcie :)

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-18, 22:51   

asia29 napisał/a:
myślicie, że mógłby ją okłamac? Prosze piszcie
niestety, ale na podstawie tych informacji, nie jesteśmy zbytnio w stanie określić, czy ktoś kłamał, czy nie. Nie sądzisz? Samo mówienie "cześć" i spuszczenie wzroku raz, czy dwa razy może o niczym nie świadczyć.

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-05-21, 16:30   

asia29 napisał/a:
Moja koleżanka pytała się go czy mu się podobam i on powiedział, że nie
Zamiast się bawić w takie podchody spróbuj się z nim zapoznać, poprzebywać, wtedy sama się dowiesz tego, czego chcesz - w ten czy inny sposób.

"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;

Całujcie mnie wszyscy w dupę."

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-21, 20:18   

Najlepiej będzie jeśli spotkacie się poza szkołą, poznacie, pogadacie razem, bez żadnych bezsensownych domysłów - spędźcie ze sobą trochę czasu, a dopiero potem zastanawiaj się, czy mu wpadłaś w oko, czy też nie.

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

pinkiboy  

Wysłany: 2008-05-22, 23:12   Re: Zauroczenie

asia29 napisał/a:
hej :) mam pytanie a raczej do chłopaków :P Jak poznac, że podoba Wam się jakaś dziewczyna?? Ja mam taki przypadek, że niedawno spodobał mi się pewien chłopak (chyba sie w nim zauroczyłam) i zawsze jak idę przez hol szkoły patrzy się na mnie a jak ja się na niego popatrzę to on zabiera wzrok, ale niedawno powiedział mi na mieście cześc, ale na następny dzień w szkole nic... Moja koleżanka pytała się go czy mu się podobam i on powiedział, że nie :( myślicie, że mógłby ją okłamac? Prosze piszcie :)

Nizbadane są te zachowania w tym wieku, te pierwsze miłości, zauroczenia, hmm.

Co do tego chłopaka, to oczywiście, że mógł skłamac!
Osobiście typuję, że Ty mu się również podobasz, i to bardzo. On, prawdopodobnie zupełnie odmiennie odczytuje dawane mu przez Ciebie sygnały i jest rzekonany, że zupełie nie jesteś nim zainteresowana.
Spróbuj po prostu z nim porozmawiac, jak facet z facetem :)

Odpowiedz do tematu