• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Sialona  

Wysłany: 2007-08-22, 13:14   znacie sposób na odkochanie i zapomnienie ?

byłam w zawiązku 9 lat ...nie jestem już 3 lata...ale dalej utrzymujemy kontakt....nie potrafimy żyć ze sobą (długa historia czemu i dlaczego) ale nie potrafimy też zapomnieć o sobie ...każde nasze chwilowe spotkania, rozmowy kończą się wielkim niczym tylko drzazga w moim sercu :(

Air Canada  

Wysłany: 2007-08-22, 13:38   
   Polecający: Gdzieś przypadkiem natrafiłem na link

Może nie będe oryginalny gdy powiem że dobrym sposobem na zapomnienie jest czas ( niby czekasz już 3 lata, może warto jeszcze poczekać )
Ale jeżeli nie chcesz czekać sprubój sobie kogoś znaleść.

Tynka88 

Wysłany: 2007-08-22, 13:57   

sadze podobnie jak moj poprzednik :) ale nie szukaj sobie kogos na sile, bo to nie ma glebszego sensu :) musisz sama przerwac te uczucia... bo tylko bedziesz sie meczyc. Skoro nie mozecie o sobie zapomniec to dlaczego nie sprobujecie jeszcze raz ??

Beata18 

Wysłany: 2007-08-22, 14:24   

Sialona, po prostu musisz sobie kogoś znaleźć, ale takiego faceta ktory bedzie Ci sie podobał tak na prawdę! Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego utrzymujecie nadal kontakt ze Sobą..?! W ten sposób nigdy nie zapomnicie o Sobie, nawet jeśli ze Sobą nie jesteście!

lisica  

Wysłany: 2007-08-22, 14:29   

najlepszym sposobem jest poprostu nowa milosc:D jednak niestety to nie jest w 100% sprawdzona metoda nie zawsze sie udaje ale warto sprobowac:)
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe

aisak  

Wysłany: 2007-08-22, 16:05   

Beata18 ma rację dlaczego utrzymujecie nadal kontakt ze Sobą.? w taki sposób nie zapomnisz o nim i będziesz dalej się męczyć, 3ba urwać kontakty choćby na jakiś czas, żeby się przyzwyczaić z myślą że to się zakończyło!! a później będzie dobrze i na pewno kogoś innego pokochasz... powodzenia:)

Colorblind  

Wysłany: 2007-08-22, 17:49   

lisica napisał/a:
najlepszym sposobem jest poprostu nowa milosc:D jednak niestety to nie jest w 100% sprawdzona metoda nie zawsze sie udaje ale warto sprobowac:)

no pewnie, znalezienie sobie jakiegoś niczego nieświadomego faceta i leczenie kosztem jego uczuć swojego żalu, zranienia - genialny pomysł, nie ma co, pogratulować. :/
lisica napisał/a:
nie zawsze sie udaje ale warto sprobowac:)

ciekawe, czy powiedziałabyś to facetowi, któremu nie udało się w Tobie zakochać, wiesz chciał zapomnieć o starej, więc szukał nowej miłości. Wtedy powiedziałabyś mu, że warto było spróbować? A co by było, gdybyś Ty obdarzyła go jakimś uczuciem?

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

Sialona  

Wysłany: 2007-08-22, 19:31   

Beata18 napisał/a:
Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego utrzymujecie nadal kontakt ze Sobą

pracujemy w tej samej firmie i mamy wspólnych znajomych

[ Dodano: 2007-08-22, 20:33 ]
Tynka88 napisał/a:
Skoro nie mozecie o sobie zapomniec to dlaczego nie sprobujecie jeszcze raz ??

próbowaliśmy już kilka razy... i nic:(
naszym powodem rozstania nie byliśmy my sami tylko jego mama i siostra... od których on nie umie lub nie chce się uwolnić:(

Tynka88 

Wysłany: 2007-08-22, 20:17   

Sialona napisał/a:
tylko jego mama i siostra...
no moja droga o faceta trzeba walczyc czasami nawet z jego rodzina :)
mialam podobny problem ... a pech jest taki ze moj chlopak ma 3 siostry .. to osbie wyobraz jaka ja musialam wojne stoczyc ....
metoda byla prosta : " albo one albo ja" uswiadomilam mu, ze ma nadopiekuncza mame, ktora boi sie go puscic samego samochodem do miejscowosci polozonej 50 km od domu :/ teraz jest juz lepiej bo zrozumial, ze to ze mna bedzie dzielil swoje zycie w wiekszym stopniu niz z rodzina :)

mysle, ze czasami warto poswiecic wszystko dla jednej osoby :)

PoLaMaNyLuDziK  

Wysłany: 2007-08-22, 20:57   

Zerwij z nim kontakt, znajdz innego to zapomnisz, niema co rozdrapywac starych ran, a ty zyc z nimi nie umiesz wiec daj sobie spokoj, tylko sie katujesz

weroona89  

Wysłany: 2007-08-22, 21:02   

Stary sposób, żeby klinem zabić klina, czyli po utracie kogoś, o kim nie można zapomnieć szuka się na siłę kogoś nowego, to nie rozwiązanie tego problemu. A problem typu <jego rodzina> jest częstym problemem.Ale Jemu może być wygodnie tak, że mama za Niego myśli, wszystko za synka robi. Tacy niektórzy faceci potrafią być(bez urazy ;) )

[ Dodano: 2007-08-22, 22:06 ]
kurcze, ludziska;) zrozumcie, że Ona nie może zerwać z Nim kontaktu, bo pracują w jednej firmie. to co, ma się z pracy zwolnić, bo ma problemy sercowe?, nie, to niedorzeczne:)
-Co chcesz jeszcze, idiotko?
A ona:
-Kocham ciebie...

Beata18 

Wysłany: 2007-08-23, 00:16   

Sialona, no to jeśli chcecie być razem, to porozmawiaj z Nim o Jego siostrze i mamie! Może ta rozmowa coś by Wam dała?! A jeśli nie chcesz juz z Nim wiązać swojej przyszłości, to mijaj Go w firmie normalnie! Mów Jemu " cześć " i tyle! Ale radze Ci znajdź sobie innego faceta, t będzie najlepsze wyjście z tej sytuacji! Pozdrawiam

Sialona  

Wysłany: 2007-08-23, 07:00   

Tynka88 - walczyłam dosyć długo- zmęczyłam juz się tą walką :( ciągle byłam przegraną :( gdyż on zawsze mi powtarzał że mamę i siostrę może mieć tylko jedną a dziewczyn i żon tysiące:( i tak ciągnęłam te swoje życie przez 9 lat…..z nadzieją że kiedyś to się zmieni…..ale cóż myliłam się :(
Myślałam że gdy wyprowadzimy się to wszystko się zmieni… no ale cóż on chciał aby mam zamieszkała z nami ….

[ Dodano: 2007-08-23, 08:01 ]
PoLaMaNyLuDziK napisał/a:
Zerwij z nim kontakt, znajdz innego to zapomnisz, niema co rozdrapywac starych ran, a ty zyc z nimi nie umiesz wiec daj sobie spokoj, tylko sie katujesz

Właśnie chce to zrobić i nie potrafie :( jakiś rad potrzebuje

pudrowa  

Wysłany: 2007-08-23, 07:20   

z tego co czytam to nie w Nim problem leży. co Ci mogę doradzić? to samo co wszyscy inni, pogadaj z Nim, on niech pogada z rodziną. jeśli mu na Tobie zależy to załatwi to i uświadomi matce, że jest dorosły.
a jeśli nie On, to ktoś inny. ja bym starała się o nim zapomnieć. miłością zastąpisz starą miłość. wiem z autopsji.
dobrze spasowaną z ciałem.'

Sialona  

Wysłany: 2007-08-23, 07:34   

Pudrowa - nie mają sensu już żadne rozmowy ... było już 1000 ich i zero efektów... ja chce tylko o nim zapomnieć ... chce być w końcu kochaną ... mam dośc łez, samotności i czucia się tą gorszą ....
więc dlatego poszukuję jakiegoś sposobu o zapomnieniu.... a z tą nową miłości jakoś mi ciężko ... a być z kimś na siłę to żadna sztuka... bo siebie będę oszukiwać ... a tą osobę tylko ranić ...

Odpowiedz do tematu