wiesz po czym się odróżnia mężczyznę od dziecka?
po tym, że męzczyzna jak coś mówi to podpiera to dowodami
a dziecko zmienia temat..
ja wypowiadam się w temacie tuningu samochodowego.. znam się na tym siedze w tym od lat.. pracuję w firmie która zajmuje się naprawdę kozackimi projektami tuningowymi, ale aby nie być gołosłownym w temacie tuningu.. to cóz daje dowody na swoja fachowość - swój samochód.. wraz ze zdjęciami - z opisem modów.. więc popieram to co mówię dowodami : ) - teraz oczekuję tego od Ciebie
HeadShot napisał/a:
Po drugie - nie, nie jestem kozak, nie potrafie za duzo, ale tym co wiem sie dziele z innymi, nie widze w tym nic zlego.
jesteś kozak - bo uważasz, że Twój poradnik to poradnik hackowy : )
a ja widzę coś złego - od lat jestem użytkownikiem internetu.. miałem komputer jak Ciebie w planach nawet nie było, a na netcie siedziałem w czasach gdy Ty na księdza Zorro mówiłeś.. i wiesz nieobca mi jest netykieta.. na forach ona obowiązuje - poczytaj sobie netykietę for i dowiesz się, ze jeśli ktos nie pyta - to nie daje się tutoriali, poradników, czy tam faq..
HeadShot napisał/a:
Po trzecie - nic sie nie stanie jak taki tutek bedzie na forum, a noz sie przyda
no właśnie się przyda? do czego.. przypominam Ci, że jedyna rzecz do jakiej to się może przydać to jest złamanie prawa.. więc zamieszczając tutaj ten wątek łamiesz regulamin - ponieważ dajesz ludziom możliwość złamania prawa.. to tak na marginesie prawa
a co do tego co ja o tym sądze, to cóż.. pozostawię to bez komentarza..
HeadShot napisał/a:
Po czwarte - nie podoba Ci sie - nie czytaj.
oooooo... kocham takie wypowiedzi - gdy brak argumentów pada taka odpowiedź przypominam Ci, że hmm.. nie tylko ja Cię jadę za tą bzdurę którą wypociłeś..
przypominam Ci również, że próbujesz mi właśnie zabronić wypowiadania się na temat.. : ) - Ty łamiesz regulamin, a gdy ja mam zamiar Cię upomnieć to ja mam tego nie czytać? no coś jest z Tobą nie tak..
Gościu daruj se takie wypowiedzi znasz się na tunigu jak kura na pieprzu zapewne i się go czepiasz Zrobił topic taki jaki uważał za stosowny myślę żę taki topic jest ok dla newbie niewiedzący o tym... Dobrze poco haczyć kogoś na gg , ale sama świadomość o tym dla newbie jest pomocnicza dla newbie. Innym morze się to przydać. To że np. ty jesteś kolesiem co niechce sprawdzić co twoja dziewczyna z kolerzanką o tobie pisze to masz pecha(lub poprostu jesteś wieśniakiem , co niema dziewczyny). Innym ten poradnik dość morze się przydać może nie akurat w celu hackerskim ale w celu takim jak napisałem w przykładzie.
wiesz po czym się odróżnia mężczyznę od dziecka?
po tym, że męzczyzna jak coś mówi to podpiera to dowodami
a dziecko zmienia temat..
Posluchaj, hackerem zadnym nie jestem, to jest tylko teoretyczna wiedza jaka poznalem. Co do hackingu to mam zamiar w przyszlosci bardziej poznac ten temat, szczerze mowiac od zawsze mnie to ciekawilo, narazie jestem w fazie 'ucze sie'
HajperGT napisał/a:
i wiesz nieobca mi jest netykieta.. na forach ona obowiązuje - poczytaj sobie netykietę for i dowiesz się, ze jeśli ktos nie pyta - to nie daje się tutoriali, poradników, czy tam faq..
Nie uwazam zebym zlamal netykiety, jesli moj tutorial postrzegasz jako jej zlamanie, to widocznie Ty jej nie znasz.
HajperGT napisał/a:
jedyna rzecz do jakiej to się może przydać to jest złamanie prawa
Z tym sie nie zgadzam, moj tekst przedstwia podstawowe zasady dzialania socjologii i hackingu (baardzo podstawowe)
HajperGT napisał/a:
więc zamieszczając tutaj ten wątek łamiesz regulamin - ponieważ dajesz ludziom możliwość złamania prawa
Aha, czyli ludzie sprzedajacy noze kuchenne tez dzialaja wbrew prawu, bo pozwalaja na jego zlamanie, tak ?
HajperGT napisał/a:
gdy brak argumentów pada taka odpowiedź
Argumentow mi nie brak, uwierz na slowo ...
HajperGT napisał/a:
nie tylko ja Cię jadę
Ty mnie jedziesz, czyli obrazasz, tak ? Mysle ze to jest wlasnie zlamanie regulaminu ...
HajperGT napisał/a:
przypominam Ci również, że próbujesz mi właśnie zabronić wypowiadania się na temat
Nie bronie, rozumiem ze masz inne zdanie ale nie musisz sie z tym tak obnosic.
HajperGT napisał/a:
Ty łamiesz regulamin
Pokaz w ktorym punkcie.
HajperGT napisał/a:
gdy ja mam zamiar Cię upomnieć to ja mam tego nie czytać?
Nie rozumiem po co wogole ta dyskusja ... jezeli cos mi sie nie podoba to po prostu to olewam i tyle, nie wypowiadam Dżihadu osobom, ktore maja inne niz ja zdanie.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
dowiesz się, ze jeśli ktos nie pyta - to nie daje się tutoriali, poradników, czy tam faq..
1.Poradeniki i tutoriale muszą być bo gdyby ich niebyło forum było by łyse.
2. Jak ktoś robi temat typu "Jak maam shackować koledze gg" i wypowiadają się tam wszyscy po troszq to żądna pomoc. wdg mnie takich poradników powinno być więcej. przejrzystych itp.. A nie zformułowanych w 100 postach poprzeplatanymi zbędnymi postami innych.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-05-05, 21:03
13thApostle napisał/a:
1.Poradeniki i tutoriale muszą być bo gdyby ich niebyło forum było by łyse.
To jest forum dyskusyjne, więc nieprawdą jest, że poradniki są niezbędne.
13thApostle napisał/a:
Jak ktoś robi temat typu "Jak maam shackować koledze gg" i wypowiadają się tam wszyscy po troszq to żądna pomoc. wdg mnie takich poradników powinno być więcej.
Właśnie napisałeś iż takie poradniki to żadna pomoc oraz że powinno ich być więcej...
Polska język trudna język?
13thApostle napisał/a:
A nie zformułowanych w 100 postach poprzeplatanymi zbędnymi postami innych.
Nikt tu nie sformułował poradnika na 100 wpisów. Mamy tylko parodię poradnika w 1 wpisie i trochę reakcji na nią.
[/quote]
Nikt tu nie sformułował poradnika na 100 wpisów. Mamy tylko parodię poradnika w 1 wpisie i trochę reakcji na nią.[/quote] Może i nie to był przykład ale przyznaj wolisz czytać poradnik napisany w jednym poscie czy pooprozzucany pomiędzy innymi wypowiedziami?
_________________ Życie jest jedno więc się zbyt nienararzaj.
Mamy tylko parodię poradnika w 1 wpisie i trochę reakcji na nią.
Skoro wg. Ciebie to jest parodia, to pokaz nam wszystkim jak powinien wygladac poradnik na poziomie.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Rzeczywiscie, poradnik bardzo dobry, ale temat ktory ja wybralem nie jest az tak rozbudowany
To że np. ty jesteś kolesiem co niechce sprawdzić co twoja dziewczyna z kolerzanką o tobie pisze to masz pecha(lub poprostu jesteś wieśniakiem , co niema dziewczyny).
nie po prostu jestem na tyle dojrzałym człowiekiem żeby nie bawić się w to co ktoś tam piszę o kimś tam.. i przypominam jeszcze o jednym - archiwum na GG jest zapisywane na dysku twardym użytkownika a nie na serwerze, więc jak miałbym sprawdzić co ktos o mnie pisze.. : D
a i dla Twojej informacji jestem zaręczony..
HeadShot napisał/a:
Z tym sie nie zgadzam, moj tekst przedstwia podstawowe zasady dzialania socjologii i hackingu (baardzo podstawowe)
ale daje podwalinę do tego jak złamać prawo.. w cywilizowanym kraju jakim są choćby Niemcy jest to przestępstwem [nawoływanie do złamania prawa]
13thApostle napisał/a:
Poradeniki i tutoriale muszą być bo gdyby ich niebyło forum było by łyse.
to pokaż gdzie ktoś wrzuca tutorial o który nikt nie prosi?
przypominam NADGORLIWOŚĆ - GORSZA OD FASZYZMU!
HeadShot napisał/a:
Rzeczywiscie, poradnik bardzo dobry, ale temat ktory ja wybralem nie jest az tak rozbudowany
cóż.. i tu się kolego mylisz..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum