Wysłany: 2006-04-29, 10:03 Bitwa Zespołów 1 Polecający: BlueForum
Eminem vs 50 Cent Od dzis bede robił bitwy zespolów muzycznych prosze ich nie robic za mnie moze ktos robic bitwy gier bede dawal 3 bitwy na dzien prosze głosowac w ankiecie i sie wypowiadac
:roll:
Chyba zart jakiś, 3 tematy dziennie to juz po 2 tyg. nic nie zostanie z dzialu muzycznego bo wszedzie tylko beda ankiety. Do tego 3 ankiety i w zadnej nie zaglosuje bo zespolow albo w ogole nie znam albo nie slucham albo nie lubie.
Jak już pomysł z bitwami to 1 tygodniowo i najlepiej z roznych gatunkow muzyki a nie wszystko na jedno kopyta, i przydala by sie w ankiecie opcja typu 'zaden' ?
Dajcie spokój ludzie.. Eminem vs. 50 Cent.. Jestem przeciw. Albo za, ale w jakiejś innej formie.
PS. od kiedy eminem czy fifti są zespołami?
edit:
PS drugi. to samo tyczy się bitwy gier (trochę jałowy tytuł tak na marginesie), nie lepiej założyć temat "Pro Evolution Soccer czy Fifa?" albo w muzyce "kogo wolicie słuchać X czy Y?". żeby to miało ręce i nogi, i jak już wybierać i porównywać to coś co się da porównać.. Np. temat Call of Duty czy Medal of Honor już ma jakiś sens bo to dwie podobne gry. tylko ten tytuł.. brrr..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2006-04-29, 16:59
Polecający: religia tv
yyy ... ale o so chozi ? brakuje opcji "zaden" , a jak bedzie to zagłosuje ;p
ale moim zdaniem dobry pomysł ale tak jak mówił Ptaq jeden temat na tydzien albo dwa i tematy które da sie porównać ;]
i poprosze z róznych gatunków
dziekuje
A tak na temat to: Nie wybiorę żadnego bo nie potrafie wymyśleć, który miałby być lepszy i dlaczego. A tak poza tym to Eminem jest dobrym raperem, może troche za bardzo medialnym, te szopki w okół jego osoby itd. ale jak chce to potrafi przypierdzielić dobry kawałek. A Fifti.. Fifti też nie jest zły, ale z tą ostatnią płytą to się tak rozmienił na drobne, że jak dla mnie przesada. Na Get Ritch.. już był takim komercyjnym gangsta ale w miarę dobrze się tego słuchało, a The Massacre.. Po tej płycie zrobił się denerwujący.. No ale Game, Nas, Fat Joe i paru innych go uciszyło i zdaje się, że teraz już zostanie raperem dla MTV..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Jaka ma być idea tego tematu ?
Samo głosowanie, beż żadnych argumentów jest chyba zbędne.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Wysłany: 2006-05-02, 17:01
Em? Nie przepadam, ale kariere, jako white raper zrobil, bez dwoch znan.
F-50? A kto go wypromowal, jak nie Em? (I pozniej DRE, ktrory wczesniej wypromowal Em'a)
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
ankieta się już skończyła... ale ja zdecydoanie oddałabym głos na Eminema... ten temat to dla mnie coś w stylu czy uczeń (50 cent) prześcignął nauczyciela (eminem)... moim zdaniem nie... i nie chodzi tu tylko o problemy z wymową 50-ego, zresztą co tu się dziwiwć, że chłopak sepleni jak ma blachę w języku... ale poprostu jakoś em bardziej do mnie trafia...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
napisałam coś w stylu uczeń i nauczyciel... no dobra to może być promotor i promowany... nie ważne jak się to ujmie... nie ulega wątpliwości, że fifty istnieje dzięki eminemowi... że tak naprawdę to on stworzył go jako rapera sławnego na świecie a nie tylko wśród kumpli na podwórku...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2006-05-03, 22:22
Polecający: baba jaga ;P
Bede kasowac KAZDA BITWE a Ty Davidku sie wez uspokuj i zacznij zakladac ambitne tematy, przynajmniej troche bardziej ambitne, a nie z polki dla czasopism w stylu POPCORN zamykam temat
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum