Wysłany: 2007-02-13, 22:23 Chcę mieć dredy. Potrzebuję porady
Dredy tak bardzo mi się podobają. Niestety mam jeszcze krótkie włosy. I pierwsze moje pytanie. Jak długo należy hodować włosy aby miały odpowiednią długość na dredy i jaka to ma być długość? Czy wystarczy np . ok. 10 cm ???? Z góry dzięki za pomoc
Wysłany: 2007-02-14, 15:56 Re: Chcę mieć dredy. Potrzebuję porady
albertinio napisał/a:
Dredy tak bardzo mi się podobają. Niestety mam jeszcze krótkie włosy. I pierwsze moje pytanie. Jak długo należy hodować włosy aby miały odpowiednią długość na dredy i jaka to ma być długość? Czy wystarczy np . ok. 10 cm ???? Z góry dzięki za pomoc
dlugosc wlosow? zalezy co chcesz z nimi zrobic- czy bezposrednio dredy,czy moze doczepianie..tak czy inaczej - 10cm starczy,zeby cos z nich zrobic;)
ueeee gdzie tam nie starcza takie zeby je zwiazac a czy 10 cm normalne wlosy mozna zwiazac? chyba nie tak wiec dredow tez nie tym bardziej ze po zrobieniu wlosy sie skracaja .moje maja okolo 15 cm i ich nie zwiaze...a jesli z wlosow 10 cm zrobisz dredy to bedziesz raczej jak jez
Wysłany: 2007-02-14, 21:44
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
Czyli jak ja po zrobieniu. Dobra rada od serca poczekaj pol roku az wlosy podrosna i dopiero wtedy zrob dredy. Ja zrobilem z krociotkich wlosow i troche zaluje ze nie poczekalem az beda dluzsze.
Mówisz że pół roku powinno wystarczyć??? Kumple w szkole mi mowili ze conajmniej 2 lata. Ale chyba żartowali sobie. Jak myslisz jaką długość włosy będą miały po połowie roku???
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum