_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
no ja kocham jak w barze kreca sie same gowniary... 14 i 15 latki... zapite w 3 dupy ktore kazdy pozniej obmacuje albo ktore wymiotuja w kiblu... super... w grafie tak jest... gr... za wszary i z buta na dwor!
Noo... niestety to jest prawda ... i nie mowmy tylko o jakims konkretnym pubie - ale bylem jakis czas temu w pubie nazwijmy go X. A tam w okol biegaly dziewczynki (znaczy moze jakby sie zachowywaly tak 'normalniej to dalbym im nawet z 18 lat) krzyczaly, piszczaly - jedna druga zobaczyla to tak zeby bylo trendi drą sie na caly lokal no istna paranoja... i widac ze takie dziewczynki nie maja 18 lat potem cos jedna do drugiej sie darly czy przyjdzie na jej chyba 16 urodziny - czyli kurcze maja po 15 lat jeszcze
Lol Ja nie chodze do takich klubów... u nas taki jest typu Grand..
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Wysłany: 2005-10-18, 15:23
A u nas to w sumie wszędzie się takie małolaty wkręcają...
Ja to się tylko ich rodzicom dziwię... jak można 15-letnia córkę puścić na całą noc, w 4kg makijażu i spódniczce ledwo zakrywającej majtki:/ masakra....
Z resztą chłopcy wcale nie lepsi, bo tez się tacy młodzi poniewierają zaćpani, albo nawaleni jak Messerschmit.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Wysłany: 2005-10-18, 19:24
No i cóż z tego? To, że Ty chodzisz to nie powinnam wyrażać swojego zdania? Po prostu sądze, że jeżeli ktoś ma mniej niz dajmy na to 16, to w ogóle nie powinien wychodzic z domu na cała noc. Jest to niebezpieczne dla ludzi w kazdym wieku, ale szczególnie dla kogos kto jest w tak młodym wieku.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
to powiedz gdzie chodzisz to nie bede tam chodzil. aha nie jestes z DG... dobra 16-stki jeszcze moge zniesc w barach... o ile zachowuja sie normalnie... ale 14-stki?! boze... do mleka kur** a nie do barow na piwo... ja pier****... przesada...
odpowiedzialna czy nie uwazam ze bary, kluby, puby czy jak to nazwac nie sa miejscem dla dzieci... co idziesz tam pogadac? albo pogadac przy soczku? bo przeciez odpowiedzialna jestes to chyba nie chcesz narazac kogos na mandat bo pijesz piwo. wiec rownie dobrze mozesz to zrobic w domu. przynajmniej ci starsi by sie nie pluli ze 14-latki im pod nogami sie plataja. w Angli wstep wszedzie jest od 21 lat.
16 lat juz predzej... ale 14... uwazam iz to za malo... 2 gimnazjum? lol...
Wysłany: 2005-10-18, 23:10
widzę, że się zgadzasz ze mna Kostuch... tak myslałam;)
Ja tak osobiście na codzień nic nie mam do młodych dziewczyn, ale pub a tym bardziej dyskoteka, to naprawdę nie jest dobre dla nich miejsce.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum