Wysłany: 2005-10-10, 19:18 IMPREZA TECHNO!!!
Normalnie jestem w szoku od rana, bo dowiedziałam się, że za dwa tygodnie w Sławkowie, więc no nie oszukujmy się-niezbyt wielkiej miejscowości odbedzie się imprezka techno i to normalnie z dj'em Niesamowite muszę powiedzieć ... bo niestety w Dąbrowie już nie można liczyć na dyskotekę :cry:
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Olka no to jadymy!!! jaazdaaaa:D:D:D jedziesz jedziesz!!! jadymy!! jadymy na maxa!! buhahahaha:D:D
a tak serio to serio jedziemy co nie?:P ja tam chetnie bym poszedl:> ja zawsze tecchno sluchalem:P i nadal slucham i bardzo lubie:P ostatnio cos reggae i HH slucham:P
bo w grafie graja gownania muze:P co tydzien to samo... i sa to dsoc stare kawalki... a techna leci z 3 piosenki... a na parkiecie jest scisk taki ze ruszac sie nie mozna... ale skoro nie chcesz to nie:P
Wysłany: 2005-10-15, 15:04
Nie ma w tym nic głupiego, bardzo dobrze że tak wpuszczają. Głupio potem oglądać zapite 15-nastki w wc jak nie wiedzą gdzie pawia puścic. Jak w ogóle rodzice moga puszczać takie młode dziewczyny na cała noc poza dom.. :? nie rozumeim tego :?
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum