Hehe.. Jakiś napadzik, włamanie planujesz? Na filmach widziałem jak sobie przyklejali takie coś na palce, a w innym to sobie gość w ogóle zdzierał skóre z palców, polecam. Można też rękawiczki założyć
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2006-03-08, 13:38
zerwanie skory nic nie da xD linie musilby do miesni.. ale najlepszy sposob to przypalanie palcow xD ze zweglonego naskora nie da sie zdjac lini papilarnych
Właśnie był włamik i zgubiłem tam słuchawki,i obawiam się że policja wzieła odciski z tych słuchawiek które wcześniej dotykałem a ostatnio był u mnie typ i powiedział mi w twarz że to ja się włamałem i że podaje mnie i kilku kumpli na policje,nikt się nie przyznał ale przypalić palce sobie nie zaszkodzi
Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy przyjdzie wezwanie ale lepiej sie zabezpieczyć :wink:
A tak pozatym to byłem w rękawiczkach...
he :lol: :o
Z tym przypalaniem to raczej lipa bo,jak będą brać odemnie odciski to się chyba zaczają że cos jest nie tak
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum