Wysłany: 2006-01-13, 14:37 KIedy i jak zrobic dredy ?? pomocy :):)
mam pytan kilka
po pierwsze moze przedstawie jak wyglada moja glowka a dokladnie wloski na stan aktualny dlugosc okolo 8 cm(miezac od samej czachy:P) dosc mocne szybko rosnace ( ostatnio scinalem sie prawie na lyso we wrzesniu moze sierpiniu 2005 rokczu czyli mnie niz 5 miechow tem,u ) i przedewszystkim lokowane
i teraz mam pytane kiedy najlepiej zaczac robic dredy ???
jakim sposobem?
zalaczam link do mojego photobloga sami zobaczcie ( zdjecia sa z poczqtku stycznia)
www.adasmaly.photoblog.pl
A ja zadam pytanie, które może wielu osobom wyda się głupie, ale co tam
Czy można zrobić dredy jeśli ktoś ma zakola (że tak powiem "od łebka") na dyni?
Chodzi o to żeby to chociaż jako tako wyglądało...
@adasmaly
Hmm... troszke jeszcze krutkie. Takie bobki Ci powstane pewnie ok 6cm. Kiedy zaczac ? To kwestia gustu jak Ci sie takie beda podobaac to nie ma przeciwskazan bys teraz zrobił. A potem bediesz dokrecac.
@zainteresowany
Zakola mowisz no wiadomo ze dredow w tych miejscach miec nie bedziesz ale wlosow teraz tez tam nie masz, wiec mysle ze nie powinno wygladac to gorzej niz teraz O ile Ci sie dredy podobaja to pewnie i fryzura na Twojej glowie Ci sie spodoba - ale ludzie jak to ludzie roznie moga mowic - wybor nalezy do Ciebie, pozatym zawsze mozesz je potem obciac
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
mój chłopak robił od takiej długości włosów i były bardzo króciutkie, ale teraz są już parę miesięcy dokręcane i wyglądają świetnie, więc zaczniesz, kiedy będziesz chciał
z doswiadczenia wiem ze moga ci sie skrocic najmniej z 2 centymetry no chyba ze na poczatek zrobisz sobie taka fryzura podchodzaca pod dready(kurcze non stop zapominam nazwy) chodzi o to ze nie dokrecasz koncowek a i dready nie sa zbite bardzo,raczej luzne - dobrze wyglada na krotszych wlosach ale hmm odrastajace loczki moga tu przeszkadzac:/ takze wg mnie wstrzymaj sie jeszcze troche - bo ja wiem - do wakacji moze - podrosna i zakryja czesciowo zakola jezeli beda dobrze zrobiaone :wink:
zycze powodzenia (choc jak znam zycie to do wakacji nie poczekasz :mrgreen: )
hej
minimum 9 centymetrów bedą bardzo krótkie ale co z tego?
A zakola w niczym nie przeszkadzają, normalna sprawa
Martina, też uważam ze twój chłopak ma świetne dready chciałeś być śmieszny w tym momencie? -martina
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum