a słyszeliście o konkurencji Tokio Hotel? ;d zespół jest również z Niemiec, składający się z młodzieży w wieku 14-18, a nazywa się KillerPilze. różnic między nimi jest mnóstwo: członkowie KP wiedzą co grają, co chcą przekazać i przede wszystkim wyglądają normalnie. aktualnie sciagam kilka ich piosenek, żeby móc się przekonać jak grają i od razu zdam wam relacje. ;d
no więc tak.. piosenki, którę ściągnąłem bearsharem są słabej jakości, ale już w pierwszej piosence zauważyłem dosyć słaby wokal i proste brzmienie perkusji. po kilku kolejnych piosenkach nie zmieniłem zdania na temat perkusji, ale przekonałem się do wokalu. nie jest tragiczny. tak, a 'panowie' z KP graja punk-rocka. hm. zobaczymy jak dalej rowinie się ich 'kariera'. w każdym bądź razie TH ułatwiło im sprawę. póki co mają u mnie ogromnego minusa za niemiecki. ;d bądź co bądź: jestem w stosunku do nich obojętny i szukam czegoś o conajmniej dobrej jakości.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum