• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-02-09, 21:25
Autor Wiadomość

fazi  

Wysłany: 2005-11-11, 20:41   

sito napisał/a:
A może ja chciałabym poprostu wplątać się z tą dyskusje ?

To może najpierw się zapoznaj z tym o czym już pisaliśmy. Bo to co napisałaś było już poruszane w 20 postach w tym temacie. A potem masz pretensje, że sie ktoś czepia. To dużo literek ale dasz rade.

Lolae albo Natalka (albo i obie na raz :) ) ale my tu ze sobą rozmawiamy, a nie krzyczymy na siebie (tak mi się jeszcze wydaje). A co do zwrotów grzecznościowych to tu jest internetowe forum młodzieżowe, a nie list do szefa więc, pisanie np. ciebie z dużej litery czy per pan/pani nie jest konieczne (chociaż oczywiście nie zabronione) nawet w netykiecie jest o tym chyba. I apelując o grzeczność nie krzycz jednocześnie na swojego rozmówce.

lolale  

Wysłany: 2005-11-12, 00:29   

Ja akurat nigdy nie krzyczę fazi, bo jak znajdziesz w moich wypowiedziach wykrzyknik to gratuluję. Poza tym, to że forum jest młodzieżowe nie oznacza, że nie powinno się do siebie zwracać z szacunkiem, jeśli Ty uważasz, że w tym wieku jest za wcześnie na kulturę to współczuję...

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2005-11-12, 08:43   
   Polecający: Dzieki reklamie

Hej hej wyjasnilismy sobei wszystko a teraz koniec bo zaczynamy zchodzic z tematu :D ....
Ale powiem wam ze nie wiadomo jak bysmy sie do siebie oddzywali ten temat mi sie bardzo podobał bo wchodzac na forum odrazu czekałam na odpowiedz w tym temacie wreszcie dosc długo gadalismy na temat:) :wink:

www.Melory18.fotka.pl

fazi  

Wysłany: 2005-11-12, 09:45   

Cytat:
a akurat nigdy nie krzyczę fazi, bo jak znajdziesz w moich wypowiedziach wykrzyknik to gratuluję.

No właśnie się zabezpieczyłem przecież, że to do Ciebie i Natalki. bo nie mogłem się już połapać, która jest krzykaczka, która minister kultury osobistej. :D Ja od dawna pisze z dużej litery do żony, ludzi starszych, kogokolwiek z kim nie jestem na ty, w oficjalnych korespondencjach, ale zazwyczaj nie piszę z dużej do kolegów.. Bez przesady.. Ale dobrze, dla Ciebie Lolale, specjalnie dla Pani będę już pisał z dużej, skoro tak sobie Szanowna Pani życzy, niechaj i tak będzie.
Pozdrawiam serdecznie.
Z poważaniem Fazeusz II.
Ostatnio zmieniony przez fazi 2005-11-12, 09:51, w całości zmieniany 3 razy  

naya  

Wysłany: 2005-11-12, 09:49   

Natalko... uważasz, że internet to jedno wielkie gówno... no to mam jedno pytanko... dlaczego korzystasz z takiego wielkiego gówna?... babrać się w gównie żadna pzyjemność (moim zdaniem)...
co do robienia z ciebie (wybacz lolale nie chce mi sie robić dużej litery, ale to nie oznacza braku szacunku) debila... nie miałam takiego zamiaru... ale skoro już o tym mowa... żartuję... nie uważam byś była debilem bo nie znam cię więc nie mogę wygłąszać na twój tema opini...

Sito... poparcie poglądów dziewczyny o której pisałeś... wszystko ok... poza adpopcją... to moim zdaniem niedopuszczalne...

lolale... twoje uwagi na temat kultury na forum naprawdę mnie poruszyły... ale jak widzisz na krótko... nie chce mi sie za każdym razem pisać zwrotów grzecznościowych z dużej litery... a poza tym jak pwiedział (napisał) fazi nikt z nas nie pisze tutaj listu do szefa...

Natalko... z tematu już zeszliśmy dawno temu... temat biseksualizm... zamienił się najpierw w homoseksualizm... później w adopcje dzieci przez pary homo... a później w temat dowolny np. kultura osobista, znaczenie słowa dewiant itp.itd. ...

NatalkaS  

Wysłany: 2005-11-12, 11:06   

Co dogowana....tak uważam ze internet to "gowno" ktore wciaga badz uzaleznia" w internecie kozystam tylko z GG epulsa i forum....czasem poczytam aktualnoci ale nigdy nie szukam tu np definicji....bo wle zajzec do słwnika lub znalesc odpowiedz w ksiazce ktore sa bardzije wiarygodne)
I z ksiazki(powtarzam sie) wziełąm pojecie dewiant znaczace co innego niz twoja definicja no coz tak tez mzoe sie zdazyc:)

www.Melory18.fotka.pl

sito  

Wysłany: 2005-11-12, 12:53   

Mam się wtrącać do dyskusji przeczytając wszystko o czym gadacie? Sory, ale z tego co widze od kilku stron jest tutaj jakaś kłutnia ..

fazi  

Wysłany: 2005-11-12, 13:45   

NatalkaS napisał/a:
tak uważam ze internet to "gowno"

Czemu gówno jest jednym z największych wynalazków, zrewolucjonizował świat informacji i mediów, zmienił życie ludzi i w ogóle pół świata opiera się na tym gównie? Dlaczego niby książka jest wiarygodniejsza jak to to samo tylko w innej, wygodniejszej formie?

NatalkaS  

Wysłany: 2005-11-12, 16:49   

ale ludzie przez internet głupieja(nie wszysyc ale duza czesc) uzaleznia powoduje obnizenie sie poziomu zycia i inteligencji

www.Melory18.fotka.pl

fazi  

Wysłany: 2005-11-12, 17:41   

fazi napisał/a:
uzaleznia powoduje obnizenie sie poziomu zycia i inteligencji

:roll: Uzależnia to może i się zgodzę. Ale z tym poziomem życia i inteligencji to już musiałabyś rozwinąć..

Ładnie, od bi i homo przez dewiantów i kulture do internetu w życiu człowieka. :mrgreen:

NatalkaS  

Wysłany: 2005-11-12, 17:48   

hehe no fajnie:) :yea:
JA bym to tak opisała
Poziom zycia "rozciaga" swoje mozliwosci jezeli tolerujesz(nie mowie do ciebei tylko do ogołu) bi i homo twoja kultura mozeprzez to jest "wieksza" i w internecie nie łapiesz sie na tanie uzalezniene :evil: i odrazu ci lepiej (lepiej w zyciu)
Kazdy wypowiadajac zdanie musi miec kontak albo musiał iec kntakt z takimi ludzmi zeby wypowiadac sie(no chyba ze ejst naprawde dobrze obeznany)
Ale co najwazniejsze zeby byc dobrym człowiekiem to jednym z punktow do zrealizowania jest TOLERANCJA (z umiarem oczywiscie) bo bez niej juz by nas nie było!!!! 8) :shock:
To takze ejst skierowane do wszystkich:)
zapraszam do ciagniecia dalej tematu:)

www.Melory18.fotka.pl

Orange  

Wysłany: 2005-11-12, 17:55   
   Polecający: Epuls

Internet nie musi ogłupiać. Zależy od sposobu, w jaki go wykorzystujesz. Bo jezeli siedzisz jedynie na czaterii i tenbit.pl czy cuś, to ja się nie dziwię Twojemu zdaniu...
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

NatalkaS  

Wysłany: 2005-11-12, 18:24   

Ja nie twierdze ze kazdego ogłupia ale koniec tego tematu juz dosyc zbaczania!!!! :twisted: :!:

www.Melory18.fotka.pl

lolale  

Wysłany: 2005-11-12, 23:13   

No super fazi i naya, widzę że się zrozumieliśmy bardzo... w życiu bym nie pomyślała, że jesli człowiek nawiąże do kultury to może to byc wyśmiane i potraktowane w sposób zironizowany, no ale widocznie zależy to od tego w jakim kręgu się kto obraca.

fazi  

Wysłany: 2005-11-12, 23:31   

No zobacz, jestem chamem nieokiełznanym dresem marginesem społecznym bo na forum o średniej wieku 14 nie pisze do każdego z dużej litery..

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach