• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: lolinka
2007-03-09, 10:17
Autor Wiadomość

diablica27.03.74  

Wysłany: 2007-03-08, 12:59   lolinka to do ciebie...

Moze sie odczepisz odemnie bo jest mi juz ciezko i na wymioty mnie bierze jak taka malolata sie czepia .... wie czego!!!!"Powiem tak czep sie kogos innego a odemnie wara ok.Dawno nie widzialam tak beszczelnej i aroganckiej dziewczynki!!!
Twoje wychowanie i zachowanie ma wiele do zyczenia...a duza buzia nie oznacza duzej madrosci..Troche jeszcze pozyjesz i moze sie nauczysz czegos.

Milaka  

Wysłany: 2007-03-08, 15:42   

Ej wielkie sorry że się wtrącam, ale ten temat powinien być w off-topicu!!!!!!!!!!! a poza tym jeśli jej tak nie lubisz to ją ignoruj, o jak bedziesz coś takiego pisac ona to zobaczy, bedzie wiedziala ze cie denerwuje i dalej bedzie ci uprzykrzac zycie...

lolinka  

Wysłany: 2007-03-08, 16:01   
   Polecający: bierdonka

1. Nie zakłądaj debilnych tematów to nikt sie czepiac nie bedzie , a ze akurat padło na mnie - lajf is brutal.
2. Od takich wiadomości jest tzw PM czyli Prywatna wiadomośc ( znajdziesz w profilu danej osoby do której chcesz napisać) bo widze ze z obsugą forum u Ciebie kiepsko.
3. Twoje pseudo mądrości życiowe zostaw dla siebie , ciesze sie swoim wiekiem , być moze Ty masz jakies kompleksy z tego powodu , bynajmniej nie ja.
4. Znam swoje kompetencje na tym forum i wiem co mam robić , masz jakieś zażalenia co do mojej funkcji - napisz do Admina ( to ten co ma nick na czerwono)
5. Też Cie serdecznie pozdrawiam.

Milaka napisał/a:
o jak bedziesz coś takiego pisac ona to zobaczy, bedzie wiedziala ze cie denerwuje i dalej bedzie ci uprzykrzac zycie...

zapewniem was obie , nie znacie dnia ani godziny ! :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez lolinka 2007-03-08, 17:32, w całości zmieniany 1 raz  

diablica27.03.74  

Wysłany: 2007-03-08, 17:02   

Alez jestes zasadnicza buhahaha...
Nie mam zadnych kompleksow.
Pisanie prywatnych wiadomosci hhmmm wiem jak to sie robi...zalosne....napisalam tu,bo byc moze trzeba to ujawnic jaka jestes...ale wydaje mi sie,ze juz wszyscy to wiedza:)...i moze nikt ci tego jeszcze prosto w oczy nie powiedzial:).
Ok.spoko...masz mnie dzieciaku z glowy ,bo nie mam zamiaru byc na forum gdzie spotyka sie tak egoistyczna,nudna i pesymistycznie nastawiona do zycia osobe:)...szkoda czasu.
Tylko szkoda,ze nie moglam poznac tak wielu swietnych osob ktore tu bywaja...szkoda...

Pozdrawiam serdecznie:).

Katharsis  

Wysłany: 2007-03-08, 17:28   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Cytat:
Ok.spoko...masz mnie dzieciaku z glowy ,bo nie mam zamiaru byc na forum gdzie spotyka sie tak egoistyczna,nudna i pesymistycznie nastawiona do zycia osobe:)...szkoda czasu.
Tylko szkoda,ze nie moglam poznac tak wielu swietnych osob ktore tu bywaja...szkoda...

zegnamy z szatanskim usmieszkiem

Wez pod uwage to, ze na forum jest obecnie 4154 zarejestrowanych uzytkownikow, a Lolinka nalezy do grupy moderatorow... ktorych jest tylko osmiu (+ admin).

Radze nie powolywac sie na swoj wiek... z tego co widze nie masz zadnego doswiadczenia jezeli chodzi o fora, tutaj musisz sie podporzadkowac regulaminowi i wladzy.

diablica27.03.74 napisał/a:
napisalam tu,bo byc moze trzeba to ujawnic jaka jestes...

Masz naliczonych 7 postow. Na forum nie jestes nawet od dwoch tygodni... Co ty o niej mozesz wiedziec? :/
Ostatnio zmieniony przez Katharsis 2007-03-08, 17:55, w całości zmieniany 1 raz  

lolinka  

Wysłany: 2007-03-08, 17:33   

diablica27.03.74 napisał/a:
spotyka sie tak egoistyczna,nudna i pesymistycznie nastawiona do zycia osobe:).

cudowne zdanie. Koleżanko , fajnie masz skoro oceniasz ludzi i rzucasz takimi tekstami do kogoś kogo nie znasz i kto w ogole nie ma zamiaru z Toba dyskutowac , bo Twoje jałowe dysputy sa ograniczone do takich właśnie określeń. Skoro nie potrafisz wyjasnić sytuacji w sposob kulturalny , to świadczy to o Tobie , nie o mnie. Nie każe tutaj nikomu siebie wielbić więc daruj sobie bo uroilaś sobie coś i chcesz zbawiać swiat ;] Powodzenia.

krzak  

Wysłany: 2007-03-08, 17:44   

Nori napisał/a:
Na forum nie jestes nawet od dwoch tygodni... Co ty o niej mozesz wiedziec? :/
dokladnie. :)
wiele osob ledwo sie zarejestruje a juz chce wprowadzac swoje zasady i rozumiem dlaczego lolinka jest na nich taka cieta. choc czasami to az przesadza :D
lolinka napisał/a:
zapewniem was obie , nie znacie dnia ani godziny !

tylko do tych biblijnych i katechetycznych tekstow to sie nie moge przyzwyczaic. :P

Ptaq  

Wysłany: 2007-03-08, 18:02   
   Polecający: Ptaq

No dobra mysle ze moge wkroczyć,
diablica27.03.74, no rozumiem ze o coś Ci chodzi no ale narazie uslyszalem tylko ze lolinka jest be. No moze i jest ale prosil bym Cie o potwierdzenie tego jakimiś argumentami/przykładami a najlepiej jakimś tekstem bo domyslam sie ze o to chodzi.
A to ze teraz nawzajem na siebie wrzucacie to tylko swiadczy o Was.
Jezeli przez 24h diablica27.03.74 nie napisze konkretów temat pójdzie do kosza, a osoby bezposrednio niezwiazane z tematem prosze o wstrzymanie swoich opini w tym temacie.

lolinka  

Wysłany: 2007-03-09, 10:17   

nie , ja nie widze sensu istnienia tego tematu , jesli ta pani cos ode mnie chce to na PW , bo teraz sie robi szopka jakaś ;]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach