hahaha...ale zabawne... jak powiem, że się nie przyłączam to będzie, że nie potrafię się bawić, wszytsko biorę na serio, jestem zakompleksiona w ogóle pewnie mam 120 cm wzrostu i ważę 150 kg. ... ale jak się zgodzę to pokarzę, że można mnie wrzucić w każdy konkurs jaki się da, po fakcie mnie powiadomić a ja zadzieram kiecę i lecę bo pan i władca tak zarządził...
no właśnie... tylko w tym sęk, że ja należę do osób, które nie podporządkowują się czyjejś woli... jeżeli biorą w czymś udział to tylko i wyłącznie dlatego, że chcą a nie dlatego, że wydaje im się, że powinny... a w tym momencie czuję się niejako przymuszona do brania udziału w tym konkursie... i to mnie od niego odrzuca... więc dziękuję za nominację (czy jak to tam nazwać) ale nie skorzystam...
życzę powodzenia reszcie dziewczyn...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
.. ale jak się zgodzę to pokarzę, że można mnie wrzucić w każdy konkurs jaki się da, po fakcie mnie powiadomić a ja zadzieram kiecę i lecę bo pan i władca tak zarządził...
ekhmm... jak ktos proponuje zabawe i ktos sie zgodzi to jest podporzadkowanie sie jakies tam zadzieranie kiecki lecenie - ekhmm... no dziwne podejscie do tematu widze :roll:
Cytat:
po fakcie mnie powiadomić
:o GG nie mam i nie wiem czy bym pisal, w ogloszeniu na stronie głownej jest link do tej strony, PW napisalem do Cibie - automatycznie mail tez poszedl, adresu domowego tez nie znam - korespondencji wyslac nie moglem. Moze zapomnialem jeszcze jak moglem Cie powiadomic ? Cos nam tu wydziwiasz widze ...ehhh...
naya napisał/a:
no właśnie... tylko w tym sęk, że ja należę do osób, które nie podporządkowują się czyjejś woli... jeżeli biorą w czymś udział to tylko i wyłącznie dlatego, że chcą a nie dlatego, że wydaje im się, że powinny... a w tym momencie czuję się niejako przymuszona do brania udziału w tym konkursie... i to mnie od niego odrzuca... więc dziękuję za nominację (czy jak to tam nazwać) ale nie skorzystam...
innymi slowy starasz sie robic innym wszystko na opak powiedzial bym nawet na zlosc, jak ktos cos chce od Ciebie to Ty z przekorą 'nie'. No mozna i tak, tyle ze taki szkopul ze nikomu z nas na zlosc nie robisz, bo kazdy mysle do tego podchodzi z dystansem. Choc moze jednak nie wszyscy. :shock:
Wystarczylo napisac ze sie nie ma ochoty brac, a nie wywody robic o dumie zmuszaniu itp. Ale do wszystkiego trzeba w zyciu dorosnac
Tak, zapewne wszyscy w google wpisują hasło 'MISS FORUM'
Aj Ptaq, Ptaq.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum