teraz jeszcze sie z tym pogodz i moze w koncu zaczniesz dorastac
pogodziłam się z tym, nigdy temu nie przeczyłam... skoro wy jesteście dorośli...to patrząc na to co reprezentujecie na forum... to ja nie chcę dorosnąć... już wolę żyć do końca w swoim niedojrzałym świecie...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2006-03-26, 18:22
Polecający: baba jaga ;P
Cytat:
pogodziłam się z tym, nigdy temu nie przeczyłam... skoro wy jesteście dorośli...to patrząc na to co reprezentujecie na forum... to ja nie chcę dorosnąć... już wolę żyć do końca w swoim niedojrzałym świecie...
jak cala mlodziez jest taka jak Ty to ja nie chce znac przyszlosci swiata oO'
elv napisał/a:
A czy kazda kobieta musi zewsze byc dobra? Nie ma tak..
Widze ze panie nam sie podenerwowaly ale widac taki okres nastal i trzeba im wybaczyc :wink:
Co do tematu to wiem ze Wy mozecie tak dlugo :blabla:
Wiec na wszelki wypadek go zamykam, bo i tak juz nic w nim nie bedzie ciekawego i zapraszam do nowego.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum