Wysłany: 2006-03-09, 18:00 MISS FORUM - FINAŁ ! Polecający: Ptaq
MISS FORUM - F I N A Ł
Zasady konkursu:
♥ Kazdy moze oddać TYLKO 1 głos. Na kogo oddac głos ?
Mozecie sie sugerowac postami na forum lub fotkami zamieszczonymi tu
lub/i kilkoma słowami od naszych pięknych pań.
♥ Zwycięża Pani która uzyska min. 51% głosów, jeżeli bedzie mniej odbywa
sie druga tura w ktorej startują już tylko 2 panie które w pierwszej turze uzyskały najwiecej głosów.
♥ Każdy (włącznie z kandydatkami) moze oddac głos na kogo chce.
♥ Prosze nie pisac kto na kogo głosował.
♥ Zarówno pierwsza jak i ew. druga tura trwają 4 dni.
miały być trzy zdania, więc to jest pierwsze. babcia mnie nie kocha, ale i tak jestem fajna (drugie?). i wcale zachęcać do głosowania na mnie nie będę, ot, bo ja jestem zła i mhhhoczna .
2. Orange
Cytat:
stąpam po świecie w pomarańczowych tramposzach. zachłannie poszukuję celu życia. kocham zapach kawy i delikatne w dotyku płatki róż. nie tu jest moje JA - zatraciło się ono gdzieś na Kubie lat 70'. czuję, czasem za bardzo.
3. NatalkaS
Cytat:
Co ja mogę o sobie napisać: Jestem blondynka o pięknych błękitno - zielonych oczach gdziekolwiek mnie spotkasz zawsze mam uśmiech na twarzy szczęściem bije ode mnie na setki kilometrów Kocham tylko jednego mężczyznę uczę się jeszcze w liceum ale jak na swój wiek to jestem bardzo dojrzała interesuje się tańcem ale to was chyba nie zaciekawi wiec To tyle !
4. Kurczok
Cytat:
jestem piekna madra i inteligentna i skromna. dajcie mi swiety spokoj. nie lubie tego typu konkursow.
5. Elv
Cytat:
Najbardziej kocham nutke tajemnicy i bieganie boso po zielonej trawie w letnim deszczu.
Każda kobieta jest zmienna, ja również: raz romantyczka, innym razem buntowniczka, raz kochana i słodka, znów innym razem umiejąca pokazać pazur (i wtedy już nie taka kochana )
6. Aleksandra89
Cytat:
Wiec tak hm.. o konkursie dowiedziałąm się jakos tak pzrez przypadek hehe;] ale no spko jak moja kandydatura została zgłoszona to czemu nie nie bede tu pisac jakis rzeczy o sobie poprostu jak chcesz głosuj na mnie pzreciez to tylko zabawa
7. Krecik
Cytat:
Krecik... Krecik Krecik Krecik... Cóż możnaby o Kreciku powiedzieć? Krecik to stworzenie nader upierdliwe, wybitnie szczere, a przy tym o nieograniczonych pokładach dobrego humoru. Mieszanka wybuchowa, działająca na nerwy krecikowym przyjaciołom. Życie Krecika pełne jest nieprzewidzianych dialogów i dziwnych wydarzeń. Krecik wie, że się nie nadaje na konkurs MISSek forumowych, ale dla hecy się zgodziłła, ku zgrozie Waszej, drodzy Forumowicze... Chociaż nie obrazi sie Krecik, jeśli na nią zagłosujecie...
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum