Także. Trzy dni, jeden głos.
50% przewagi.
Resztę chyba znacie i pamiętacie.
1. Adamus
Cytat:
"Urodziłem się o dwieście lat za późno, moim przeznaczeniem było bieganie z bagnetem w walce za ojczyznę i pisanie patriotycznych wierszy. Chodzę z głową w chmurach i bardzo ciężko zwrócić moją uwagę na ziemię... Kiedy czasem na nią patrzę, staram się bronić stworzeń, które same o siebie zawalczyć nie potrafią."
2. BlueMan
Cytat:
Przede wszystkim jestem optymistą i we wszystkim widze jakieś pozytywne aspekty, przez co jestem zawsze radosnym człowiekiem. Nie poddaję się po porażkach, a drugi raz podchodząc do tego samego jestem już nauczony na swoich błędach, więc za drugim razem się udaję, ponieważ jestem przygotowany do tego. Uległy (jak kogoś szanuje i podziwiam (czyt. moja dziewczyna)), a z drugiej strony stanowczy i nie do przekonania, jeśli chodzi o coś na prawdę ważnego, ponieważ mam swoje życiowe zasady, które prowadzą mnie przez życie.
3. Fazi
Cytat:
Cześć, jestem Fazi, mieszkam w dziurze zwanej Kielcami. Jestem miły, uprzejmy, inteligentny i skromny. Moje hobby to fotografia, filmy, muzyka, internet i dłubanie w nosie. Chciałbym się wynieść z tego kraju, założyć rodzinę i wieść dostatnie życie we własnym domku-z-drzewem-i-psem.
Powodzenia.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
a na kogo glosowales wczesniej bbo ja w poprzedniej tuze gl;osowalem na ciebie a w tej jeslio moge powiedziec przed rozwiazaniem to powiem ale pozniej chcecie??
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
wczesniej nie glosowalem jak juz wczesniej to mowilem a na kogo teraz glosowalem to moze i niektorzy sie domysla, ale ja nie powiem :x napewno nie ocenialem wygladu
Elvik powiec nam na kogo i za co
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum