w tym sezonie
fla panow polo w dzien na wieczor bluza z kapturem
jeansy niebieskie z przetarciami ale tylko kolana
jesli krotkie spodenki to moga byc tak zwane sportowe lub proste mozna takie dostac w carry
trampki za kosteke lub dlugie adidasy moze nie dlugi tylko podobne do koszykarskich albo buty szerokie
fryzura irokez postrzepiony z mala nutka agresji do tego tribal na boku ale nie koniecznie to tyle jesli chodzi o panow
dla pan hmm wrzuce niedlugo
Wysłany: 2006-09-22, 13:20
Polecający: dzięki sobie
k0573k nie pisze sie trampki za kostke tylko letnie glany[...]
Ubiera mnie styl gotycki. Ale czasem tez z nuta punkow. Nie ubieram sie tak poot by szpanowac lecz by pokazac co czuje.
Na ostatnio punkowo:
Preferuje jeansy z przetarganymi nogawkami i przypietymi spowrotem na agrafkach do rego cale w dziurach i przyszywkach. Opaska na czolo z wieeeelka Anarchia. Do tego biala potargana rozpieta wizytowa bluzka, zwykly t-shirt na ramiaczka bialy koniecznie. Krawat z przypinkami z NW. Pieszczotka na rece glany letnie z kolorowymi sznuruwkami i milionami przypinek. I planuje wlosy zafarbowac na niebieskie z bialymi pasemkami to tyle jesli chodzi o moj kobiecy styl jakim sie interesuje
Wysłany: 2006-09-22, 13:27
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Moda... nie obchodzi mnie. Ubieram sie tak jak mi sie podoba i mam w czterech literach co o tym sadzicie....
DeeJay napisał/a:
Preferuje jeansy z przetarganymi nogawkami i przypietymi spowrotem na agrafkach do rego cale w dziurach i przyszywkach. Opaska na czolo z wieeeelka Anarchia. Do tego biala potargana rozpieta wizytowa bluzka, zwykly t-shirt na ramiaczka bialy koniecznie. Krawat z przypinkami z NW. Pieszczotka na rece glany letnie z kolorowymi sznuruwkami i milionami przypinek. I planuje wlosy zafarbowac na niebieskie z bialymi pasemkami to tyle jesli chodzi o moj kobiecy styl jakim sie interesuje
Jestes uzalzniona od systemu Enter the Matrix, nie wydziwiaj za bardzo z tymi wlosami
hyhy opanowałam ostatnio styl "ubieranie sie w 10 minut "
wyglada to tak ze budzi Cie budzik 5.30 i masz 10 minut zeby sobie cos wybrac....dla dziewczyn to zazwyczaj konies swiata wiec bierze sie to w czym czuje sie najlepiej i to dziala dawnie zastanawiałam sie godzinami ' wczym by tu mozna wyjsc ' a teraz luzzz i czuje sie 100 razy lepiej i dobrze mi ztym tym bardzije ze nie wygladam zle jak sie okazuje...
w kazdym razie byle naturalnie. Nie ubieram sie na kolorowo raczej stonowano.
Wysłany: 2006-09-23, 21:00
Nori narazie włosy odpuszczam bo do szkoły która mam w planach chyba mnie nie przyjmą chociaz powinni ale najpierw dowiedziec się musze. Ale i tak to bede miala bo dopiero w tedy poczuje spelnienie. I teraz zrobilam sobie prasowanke na bluzke "mam was w du***" takie bluzki jak najbardziej na : tak dla wszytskich ale potywy rozne ;P
Wysłany: 2006-09-23, 21:03
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
DeeJay, ja proponuje motyw:
"Codziennie rosnie liczba tych, ktorze moga mnie POCALOWAC w dupe" Pocalowac powinno sie rzucac w oczy, a zeby reszte przeczytac powinno sie podej blizej ;D
Wysłany: 2006-09-24, 15:47
duza czcionka tez kosztuje stary ale dobry pomysl... tylko z taka bluzka to do budy by mnie nie wpuscili <powaznie>
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum