popieram Pawła, s1 proszę ;]
bo tylko jeden znajomy wilkołak do atakowania tam jest, a przydałby się ktoś poza nim ;P
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
a ja miałam dzisiaj ponad 1,5k nie wiem nawet skąd.. Pegaziego napadłam, później cztery godziny polowałam na ludziki.. blah, fajnie, fajnie..
PS. to jest mój 666 post xD
ta, mi też w staty poszło sporo..
a miałam cię dogonić :mrgreen:
Wysłany: 2006-03-02, 16:38
jakby mi sie chcialo pisac to bym napisal wam jak nabijac najszybciej jak sie da xD
a ja ide nabijac do 7 lv xD brakuje mi tylko troche grabarzowania sie jakies 6 pd. xD
Wysłany: 2006-03-02, 22:24
dobra:
- nasz czas na polowanie na ludzi w wioskach (podstawowy 2h, premium 4h) kliklamy na 10 minut.. i najlepiej w jak najkrotszym odstepie czasu. W statystkykach bardzo wazna jest Charyzma dzieki niej dostajemy wiecej peponszkow za polowanka
- gdy skonczy nam sie czas polowania idziemy robic na cmentarzu ale nie nastawiamy na 5 czy 6h bo sie nie oplaca jesli sie siedzi na kompie.. co godzine nastawiajcie.. bo czy pracujesz 8h czy pracujesz 1h to i tak dostajesz ta sama ilosc zlota za 1h.. ale przy 8h na raz dostajemy 1pd. a przy 8x 1h otrzymujemy 8x 1pd.
jest jeszcze kilka spraw.. ale to juz zachowam dla siebie .. jakby ktos mial pytania co do instrukcji gry to zapraszam na moje gadu
pffff, Tragaż, tyle to ja wiem ;P
gÓpi
więcej mów ;P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum