Wysłany: 2008-02-27, 00:16 Oskary Forumowe - Wyniki Polecający: bierdonka
Niniejszym ogłaszam wszem i wobec ze Oskary wędruja do osób z największa liczba głosów, nie raz wypadło ze sa to dwie osoby a nie raz była to miażdżąca przewaga jednostki ;p Dla formalności i ze nie było oszukaństwa to przytocze pełne wyniki... ehm ... ehmm ...
Oczywiście jak to bywa przy odbiorze oskara mozecie powiedziec pare słow i podziekowac akademii oraz napisac ze sie nie spodziewaliście ...
1. Najlepsza sygnaturka zbych1112 - 3
Colorblind - 3
Sol - 2
lolinka - 2
sis - 2
Kurczol - 1
Nigth Wish - 1
Zombwbij - 1
bro - 1
goga - 1
2. Najlepszy avatar lolinka - 4
sis - 3
Kurczol - 2
goga - 2
Psycho Krusher - 1
Orange - 1
Absurd - 1
Sol - 1
cosmo7 - 1
Kamil - 1
Ekhm, ekhm... Jako laureatka tej jakże prestiżowej nagrody, w jakże prestiżowej kategorii "User z największym poczuciem humoru" powinnam teraz napisać parę słów i rzucić jakimś błyskotliwym dowcipem, coby udowodnić, że rzeczywiście zasłużyłam. Na początek podziękuję więc reżyserowi, autorom scenariusza, producentowi, scenografom, paniom garderobianym, charakteryzatorkom, fryzjerowi, operatorom, montażyście i całej reszcie ekipy, ponieważ bez nich nie byłoby mnie tu dzisiaj. Pragnę również podziękować za wsparcie: rodzinie, znajomym, wszystkim świętym, listonoszowi, pani z warzywniaka, panu od butli z gazem, sąsiadce z trzeciego piętra, Donaldu Tusku oraz woźnej z podstawówki. Jesteście cudowni, kochani :* <ociera dyskretnie łezkę, by nie rozmazać makijażu> Ale poczucie humoru to Wy macie
A, no i gratulacje dla pozostałych nagrodzonych, zwłaszcza Color, loli i Zombwbija, którzy okazali się być prawie "Titanicami" ;] Mua, mua <tu następują uściski i dyskretne pocałunki w powietrzu, by nie popsuć sobie fryzur> jesteście wspaniali, kochani. Aż mi z wrażenia mowę odebrało, tego się doprawdy nie spodziewałam
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Jestem zaskoczona, totalnie się nie spodziewałam <wyjmuje białą chusteczkę i ociera swe łzy rzęsiste>. Dziękuję wszystkim tym, którzy przyczynili się do tego. Nie wiem, jak do tego doszło!! To niesamowite zostać tak bardzo docenioną <ociera łzę spływającą po prawym policzku>. Dziękuję moi drodzy, och jak się cieszę, że wygrałam w takich kategoriach jak "Najlepsza sygnaturka" <ociera łzę spływającą po lewym policzku>. "User, który najbardziej zmienia forum (na lepsze)" <ociera łzę spływającą po miejscu, którego nie umie przez wzruszenie zlokalizować> "User, który najbardziej angażuje sie w życie forum" moja wrodzona skromność nie pozwala mi nic więcej powiedzieć, jak tylko "tej a mogło być więcej"... Wybaczam, bo i tak jestem wzruszona. Dziękuję przede wszystkim panu google, dzięki któremu tu trafiłam, dzięki Tobie zaszłam tak daleko ;* Jednak wschód został doceniony, to wielki krok ku jedności wspólnej naszej, do rozbicia podziałów, krok ku budowie mostów przyjaźni, zapomnienia o różnicach.
A tak poza tym to gratulacje dla tych, którzy otrzymali Oskara forumowego ^^
a przez co niektórych popadnę w samozachwyt ^^ a to niezdrowe tak ;] ale nie martwcie się niedługo się pozbieram i wszystko wróci do tej normy colorkowej ;p
sis napisał/a:
<tu następują uściski i dyskretne pocałunki w powietrzu, by nie popsuć sobie fryzur>
i nie rozmazać sobie make up'u!! Użyłam cudownie błyszącej z takimi niewyobrażalnie świecącymy refleksami różowiutkiej pomadki, nie godzi się w takim stanie cmokać xD
A tak w skrócie, gdyby komuś nie chciało się czytać, albo czegoś nie zrozumiał to: Fajnie. Dzięki. Cieszę się
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Wysłany: 2008-02-27, 10:06
Polecający: bierdonka
Która kamera mnie bierze ? Tak ? Już ? Nagrywacie ? Dobry wieczór panstwu ... Yyy .... eee .... ehh przepraszam panstwa , to wzruszenie odejmuje mi mowe , te emocje sa tak wielkie, gdy sie siedzi tam po drugiej stronie to sie tego nie odczuwa ... ehh no więc .... Ja podobnie jak moje przedmówczynie pragne podziekować akademii za tak wielkie wyróżnienie, szczegolnie cenna jest dla mnie nagroda w kategorii najlepszy moderator , poniewaz to ona pokazuje jak bardzo moja nieoceniona praca i wkład są ważne dla społeczenstwa i jak bardzo mnie potrzebujecie! Nie zawiode was , a ta nagroda tylko dodaje mi skrzydeł do dalszej pracy, bo wiem że .... że gdzies tam ... sa moi fani którzy mnie kochają i to dla WAS wszystko!!! A , i pragne podziekować mojemu miśkowi, bez którego nie byłoby mnie tutaj. KOCHAM CIEEEEEEE!!!!!!!!!! I dziękuje wam wszystkim!!! Jestescie cudowni!!!!!!!!!!!! coo .... aaaaaa .... weź te łapy ... dokąd mnie zabieracie ?!!! Ja jeszcze nie skonczyłam !!!!!!! G** mnie obchodzi wasz czas antenowy!!!!!!!!!
Panie daj pan spokój, wyszedłem na straszliwego przeciętniaka No cóż....
Pare zaskoczek:
-obecność Zbycha1112 w kategorii "Najciekawszy nick" (ke? to jakiś żart??)
- moja obacność w kategorii "Mistrz słownictwa" (ha-ha, bardzo śmieszne )
- frasunek... sorry, on tu chyba userem już nie jest. Czy nie?
-Zbychu i najlepsza sygnatura. (teh fcuk???)
Ogólnie czuję sie niedoceniony:] Ale gratuluje zwycięzcom. Oprócz Zbycha ofkorzzz.
Wysłany: 2008-02-27, 23:26
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Na wstępie Dziękuję za zauważenie mnie na forum oraz za to jakże zaszczytne wyróżnienie <ukrywa wzruszenie>
Gratuluję wszystkim nominacji, tudzież Oskarów
lolinka napisał/a:
napisac ze sie nie spodziewaliście ...
O ile statuetka za Najfajniejszy nick mnie wręcz rozbawiła, a w kategorii Mistrz słownictwa jakichś głosów się spodziewałem, o tyle inne, oraz liczba głosów w niekt. zwłaszcza, mnie nawet zdziwiły... Otarłbym teraz łzę, ale, jako że facetowi ronić łez nie przystoi (i nie mam pod ręką chust... ręcznika ;] ), przyjmę to z uśmiechem
Otrzymane głosy zachęcają mnie do wznowienia działań korektorskich, nad czym się właśnie zastanawiam...
<uchyla się przed nadlatującymi pomidorami>
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Tak blisko, a tak daleko... ale za to mam chyba najwięcej drugich miejsc, a jak wiadomo - srebro ładniejsiejsze jest od złota ;P innymi słowy - gratuluję wszystkim oscarowcom, zwłaszcza tym, na których sama głosowałam <a nie chwaląc się, niejeden zwycięzca dostał głos i ode mnie > Obyście byli zadowoleni z niewspomnianej dotąd nagrody ^^
A ja dziękuję wszystkim, którzy i mnie zauważyli - zawsze srebro lubiłam xD
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum