o jej, ale mądro gadacie Aż normalnie oczy mi wychodzą i robią mi się zmarszczki na mózgu
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
o jej, ale mądro gadacie Razz Aż normalnie oczy mi wychodzą i robią mi się zmarszczki na mózgu Razz
Ironia? Bo jak tak, to się nie wykazałaś niczym szczególnym...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie to nie była ironia. Napisałam to poprostu ... Piszecie o filozofach, do filozofi to mi chyba daleko
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Martinko to ja może WypoŻycze sobie kiedyś Twoją szanowną buśke z Roksanką co ? Idziesz na to ?
Wysłany: 2005-11-14, 17:27
Omawia, to się lektury Kurczol, a o pojęciach to można wspomnieć, zanotować, faktycznie "przerabia" nie było dobrym słowem, ale jeśli chodzi o mowę potoczną to pasowało.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
oooo a jak ja powiedziałam "Macie jakies halo..."
To wszyscy stwierdzili że tak się nie mówi
Wysłany: 2005-11-16, 00:16
To tylko dlatego sito, że "Macie jakieś ale" to jest związek frazeologiczny juz właściwie, równiez pochodzi z mowy potocznej, tak samo jak to co ja powiedziałam, a Ty go najnormalniej w świecie rozbiłaś. To tak jakbys napisała " myskeć o niebieskich koniach" [ zamiast migdałach oczywiście]
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Omawia jak juz ;] przerabia to sie mieso na kielbase ;]
czemu u mnie jest znane hasełko przerabiac jak i omawiac i jedno i drugie jest poprawne
martinka_666 napisał/a:
acha.
może zacznij od wypoŻyczenia słownika? ;D
a co do sito błedow to kazdy ma prawo je popełniac...
bez przesady zeby je wytykac na pewno ty wyglada brzydko no coz moze sito ma dysortografie???
Ja np mam i wiem ze ciezko sie pisze wtedy bez błedow!!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Każdy w życiu może popełniać błędy. Czy tylko dlatego że "nabijam" posty musicie po mnie jechac za wszystko ?
Ok to za to że urządzam na forum plage nabijania postów to musicie wytykac mi kazdy błąd? A Orange strajk szykuje ?
sito ale ty nabijasz postay masakrycznie czesto i tak już wyszło... pzrestan nabijac to bedziemy traktowac cię z szancunkiem.. noc za coś... nic nie ma za darmoche...:P
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum