Sito, jeżeli o reinkarnację chodzi, to tam przypisywana jest Ci nowa postać zaleznie od tego, jakim człowiekiem byłas, a nie od widzimisię... :roll:
meczysz mnie juz...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Męcze Cię już Orange? Ale ja tak tylko napisałam kim chciałby być. Przecierz może sobie wymyślec. Wiadomo że jeśli powie chce być motylem-to nim będe
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Wyłączam się z rozmawiania z Tobą na rzeczy poważniejsze niż kolor lakieru do paznokci.
No to się wyłączaj ! Każe Ci ktoś mówić do mnie cokolwiek ? A tak swoją droga jak już wyszłaś na temat koloru lakieru do paznokci to jaki preferujesz?
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
sito, Twój poziom inteligencji [lub i brak] mnie poraża.
aleksandra89, a niech wygra, i ma tą pustą satysfakcję. chociaż, jeżeliby przejrzec jej wszystkie postyi pousuwac niezgodne z regulaminem, połowy by nie zostało.
Połowy by nie było... to prawda!!!!!
no coz szkoda mi czasu zeby wszystkie kasowac....bo czesto burzyły by one wypowiedz innych dlatego czesto zostaja....!!!!
Sito....fakt jeszcze jedno ostzrezenie i nie bedziesz mogła tutaj pisac.... wiec mysl nad swoimi wypowiedziami.... bo wiem e stac cie na wartosciowe wypowiedzi....a jezeli sie myle....to przestan sie wypowiadac....bo jak narazie twoje wypowiedzi bardzo czesto nic nie wnosza do tematu...
kazdemu sie to zdarza...
ale tobie za czesto!!!!!!!!!!( o czym swiadzca dwa ostrzezenia!!!) :wink:
Przemysl to!!!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Dzieci drogie w koszu sie tym bardziej nie klucimy - na forum nie prowadzimy zadnych prywatnych wojen, od tego sa ostrzezenia i upomnienia na PW. A jak chcecie cos indywidualnie to na gg czy tez na PW. Na forum prosze na nikogo nie najezdzac.
Ptaq, ja jestem grzeczna.
A na PW napisałam Sito co myśle.
Tylko jeszcze mi nie odpisała.
A to juz odemnie nie zalezby. Moze sprobuj jeszcze raz, moze na gg. Jak niechce z Toba prywatnie rozmawiac to musisz sie z tym pogodzic - ma do tego prawo. Ale to nie znaczy ze mozesz sie z Nią klucic na forum.
Cytat:
5. Wszelkie przejawy chamstwa, nietolerancji będą karane zgodnie z punktami 9 i 10
- zakaz prowadzenia prywatnych wojen
- zakaz obrażania, wyzywania itp. drugiej osoby
Wysłany: 2005-11-22, 21:47
Tego się nie da przemilczeć.... regulamin powinien mieć taką *, że nie dotyczy sito, bo ona jest po prostu poza wszelkim mozliwym pojęciem i normami :roll:
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum