Wysłany: 2008-03-18, 20:17
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Przerywam edukacje.
500.000€ do banku na 5 lat
250.000€ na dom w Polsce
050.000€ na porządny salon kosmetyczny dla dziewczyny
035.000€ na samochód dla dziewczyny, bo sam jeździć samochodem jeszcze nie mogę :p
010.000€ dla rodziny
003.500€ na porządną gitarę elektryczną
002.000€ na albumy muzyczne
No i przydałby się jeszcze jakis nergalisty stwór co by mnie nauczył grać na gitarze. Ale tego to w piwnicy można uwięzić, czyli darmowy ;p
Brak na przykład:
- oddaję na cele charytatywne
- rozsądnie zabezpieczam byt sobie i bliskim do końca życia
- urządzam dziką, trwającą tydzień bibę w Meksyku, podczas której wydaję cały milion i zadłużam się na następne dwa
Zaznaczyłem "ile to na złotówki?", bo po pierwsze kurs jest zmienny, a po drugie najlepiej oddaje to, że takie sumy są za duże, bym mógł tak od razu rozdysponować.
Zapewne większość bym wrzucił na jakąś lokatę, na przyszłość. Kontynuowałbym studia i po nich ewentualnie próbował rozkręcić w tym socjalistycznym bajzlu zwanym Polską jakiś biznes.
Nie wiem, czy bym to właśnie zrobił. Rozsądek tak podpowiada, ale jak wiadomo postępowanie nie zawsze ma z nim wiele wspólnego. Dlatego trudno wskazać jedną opcję.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
A ja w pierwszej kolejności kupił bym burdel i dał go w prezencie Psychowi żeby nie musiał już nikomu zabierać kobiet i iść z nimi do łóżka. Miałby całą agencję swoich kobitek, mógłby się tam zamknąć i nie wychodzić.
A ja w pierwszej kolejności kupił bym burdel i dał go w prezencie Psychowi żeby nie musiał już nikomu zabierać kobiet i iść z nimi do łóżka. Miałby całą agencję swoich kobitek, mógłby się tam zamknąć i nie wychodzić.
Jak miło Myślisz o innych. ;]
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum