Igrzyska juz trwają 5 dni i jak narazie nasi reprezentanci nie pokazali sie zbyt dobrze. W sumie można by wymienic takie osoby jak Krystyna Pałka ktora zajela najlepsze miejsce 6 w biatlonie czy Kamila Stocha kotry byl 15 na sredniej skoczni. A co z reszta ??? Klan Ligockich jak narazie sie nie popisal nasze oczekiwania co do Pauliny Ligockiej byly wysokie a ona nawet nie dostala sie do finalu. Jutro startuje Kowalczyk na 10 km w biegu moze cos sie zmieni a moze Krystyna Pałka rowniez w sprincie tylko ze w biatlonie jeszcze lepiej pobiegnie, no chyba ze Adam Malysz sie sprezy i dobrze sie wybije i poszybuje po medal ???
Co wy sadzicie o startach naszych reprezentantow w mistrzostwach po tych kilku dniach i jak oceniacie pozostale szanse na zdobycie medalu ???
Mnie kompletnie smerają te igrzyska. Nie interesują mnie konkurencje typu biegnie sobie koleś na nartach albo zjazd na sankach albo pchnięcie czajnikiem + operator szczotki (carling to się chyba nazywa) Jedyne na co mógłbym popatrzeć to snowboard i hokej.
PS. Czekam na mundial. Wtedy to będzie..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
no i dzis pokazali w snowbordzie ze tak powiem nie za duzo pokazali
ogolnie dzien jak narazie stoi pod niem slabych wystepow Polaków ale jeszcze jeden start w jakims skeletonie czy cos tego nie wiem co to jest doklandie:P
Szkoda troszke Justyny Kowalczyk ktora zrezygnowala z biegu dzis bo duzo osob na nia liczylo
juz jutro beda kwalifikacje do skokow na duzej skoczni ciekawe jak sie spisza nasi skoczkowie miejmy nadzieje ze dobrze i ze nas milo zaskocza
pchnięcie czajnikiem + operator szczotki (carling to się chyba nazywa)
curlling i to chyba nie jest (jeszcze) dyscyplina olimpijska, chyba, że nie jestem na czasie.
mnie owe igrzyska jakoś średnio obchodzą. i nie nastawiam się na żaden medal: jestem za, a nawet przeciw. na złość wszystkim mediom, które mają orgazm na ekranie mówiąc o małyszu i innych [mimo wszystkiemu, co się teraz dzieje...]
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
z tego co wiem a nie wiem czy dobrze wiem to carling juz drugi raz jest na igrzyskach, a napewno w tym roku a co wy macie taki dystans do tych igrzysk ??? czy to jest spowodowane tym ze Polacy slabo startuja?? Jakby P{olacy lepiej startowali bardziej by was to wciagalo??
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Jak to słusznie stwierdzili w którymś programie- może powinniśmy bardziej obgadywać naszych sportowców jak to kiepsko im idzie i chyba zadnego już więcej medalu nie będie, skoro dzisiaj kolejny w nasze skromne łapki wpadł
Osobiście oglądałam tylko jeden mecz hokeja na lekcji wuefu i kawałkami łyżwiarstwo... Jeszcze jakiś snowboard, ale to przypadkiem, bo przerwali nimi hokeja
Kiepsciutko, oj kipściutko... u.u
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Jak to słusznie stwierdzili w którymś programie- może powinniśmy bardziej obgadywać naszych sportowców jak to kiepsko im idzie i chyba zadnego już więcej medalu nie będie, skoro dzisiaj kolejny w nasze skromne łapki wpadł
niee, nie ma szans... już na pewno niczego nie dostaniemy.
ale muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. nie liczyłem kompletnie na nic.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
No i mamy srebny medal i brązowy. Ja jestem zadowolona z wyników tych igrzysk.
_________________ Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum