Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go old
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql...
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql ...
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql Z...
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql ZI...
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql ZIN...
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql ZINA...
Piłka to farmer, którędy pytał bardzo szczekał i wył z radości puzda bije na go oldsql ZINA .
(a co mi tam ,że się dodaje po literce u każdego ,co z tego ,ale warna prosze mi nie dawać ,bo jednego już dostałem)
Nowe zdanie zacznijcie sami ,bo nie mogę się zdecydoać ,jak zacząć .
_________________ - I wybrałem. Miałem dość lasu i tego przeraźliwego, codziennego wywijania się od śmierci - chciałem żyć. Złożyłem zeznanie. Rozstrzelano ich za zoną w dwa dni potem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum