Wysłany: 2006-05-04, 22:45
to chyba do mnie !! ;p
"Still got the blues" Gary Moore , "Black Dog", "Ramble on" Led Zeppelin , "Master of puppets" Metallica ... cholera duzo tego ... chyba umre z rozkoszy ! ;p
Myślę, iż zjawisko, o którym wspomniałeś, zalicza się do pozytywnych, aczkolwiek zważając na rubaszność samic pingwinich, nastąpić może powtórne zlodowacenie. nie ma zatem złotego środka, na wyżej opisane przypadłości. Do zmian neutralnych zaliczać by można rozwój architektury wnętrz, tak zwanego dizajnu, czerwone ściany igloo, a także nowoutworzone Feministyczne Ruchy i Zgrupowania Pingwinic, które pokazują nam biednym małym kobietkom, że należy walczyć o swoje prawa do władzy, choćby miał to byc strajk miesiączkowy.
Ale mam klina.. Kobiecość to cecha istot zaliczających się do płci lepszej , będąca swego rodzaju wewnętrznym pięknem, przejawiającym się w każdym aspekcie życia i sposobu bycia owych istot. (ale zamotałem) Kobiecość jest siostrą delikatności i kuzynką subtelności.
Co odróżnia kobietę od dziewczynki?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum