• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2006-07-01, 17:52
Autor Wiadomość

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-02, 15:10   
   Polecający: google xD

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie

scott  

Wysłany: 2006-07-02, 15:16   
   Polecający: Martina

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 15:42   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem
http://man-s-love.fotolog.pl/

scott  

Wysłany: 2006-07-02, 15:48   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem.

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 15:53   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-02, 16:18   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy

scott  

Wysłany: 2006-07-02, 16:19   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 16:32   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-02, 16:36   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 16:38   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-02, 16:39   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 16:42   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji].

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-02, 16:50   

:rotfl:

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 16:52   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-02, 16:53   

:rotfl:

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał

Odpowiedz do tematu