Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem.
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
8211980 - gg
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko
8211980 - gg
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich
8211980 - gg
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji].
8211980 - gg
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna
8211980 - gg
Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum