Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2006-07-01, 17:52
Autor Wiadomość

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-02, 17:32   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać
http://man-s-love.fotolog.pl/

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-03, 11:30   
   Polecający: google xD

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu,

Man's Love 

Wysłany: 2006-07-03, 11:58   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu.
http://man-s-love.fotolog.pl/

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-03, 14:03   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić

[zmieniłam znak interpuncyjny, bo by poprzednie zdanie nie miało sensu =], wybacz =]]

wezewe  

Wysłany: 2006-07-09, 23:53   
   Polecający: www.google.pl

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była

vard  

Wysłany: 2006-07-09, 23:55   
   Polecający: google

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe

wezewe  

Wysłany: 2006-07-10, 00:02   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka

vard  

Wysłany: 2006-07-10, 00:08   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w

wezewe  

Wysłany: 2006-07-10, 00:16   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej

vard  

Wysłany: 2006-07-10, 00:25   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej przez pijanego bociana

wezewe  

Wysłany: 2006-07-10, 00:36   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej przez pijanego bociana Staszka roznoszącego listy.

vard  

Wysłany: 2006-07-10, 01:05   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej przez pijanego bociana Staszka roznoszącego listy. Dziadek Antoni zgubił

wezewe  

Wysłany: 2006-07-10, 11:13   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przytojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej przez pijanego bociana Staszka roznoszącego listy. Dziadek Antoni zgubił swój bezcenny miedziany

sylwu$  

Wysłany: 2006-07-10, 14:18   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przystojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej przez pijanego bociana Staszka roznoszącego listy. Dziadek Antoni zgubił swój bezcenny miedziany kubełek, który służył

wezewe  

Wysłany: 2006-07-10, 14:21   

Dawno dawno temu, gdy nie było mnie, Ciebie ani nawet Twojej matki, szerzylo się pedalstwo i to w takim zastraszającym tempie ze geje stanowili 99% populacji zuzytych prezerwatyw. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż chłopak Imieniem Pęknięty Gumka wcale nie był prosiaczkiem, a i żmgiżłym bubem, tylko zielono-szarym borsukiem. Erekcja jego ogromna sięgała zenitu gdy lizano jego paznokcie, stopy, kakaowe oko [które w każdej, żadnej i wszystkich chwilach mogło ulec, destrukcji, masturbacji dedukcji]. Pomimo tych kilku ton końskiego łajna, które Pęknięty musiał zjeśc wydalić, sprzedać komuś bardzo odpowiedzialnemu, przystojnemu i ładnemu, aby móc uwolnić orkę, która była ubrana w różowe gatki od dziadka Antoniego, mieszkającego w wiewiórczej dziupli wydrążonej przez pijanego bociana Staszka roznoszącego listy. Dziadek Antoni zgubił swój bezcenny miedziany kubełek, który służył do picia wina

Odpowiedz do tematu