Karczoch - pojawia się często, dużo spamuje i zaraz zostanie Smerfem (Smerfetką) ;] wiecie co, lubię ją nawet... tylko niech avka zmieni, bo jest taki...mało feministyczny
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
MissIndependent,dosyć rzadko pojawia się na forum i ma stosunkowo niską ilość postów,jak na rok czasu przebywania tu.
Mówi Karczochowi,żeby zmienił avatar,a sama by mogła;]
Jest chyba z rocznika 90,tak jak ja i już się zaręczyła.Brawo za odwagę:)
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Leilah, okrutny avatar ma, i jest leniwa, bo nawet jej się do profilu miss zajrzeć nie chciało ;] gdyby zajrzała wiedziałaby, że z rocznika 90 ona nie jest
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
DoLa, w ogóle się nie przejmuje tym, że jest niedawno na forum i nie może mieć wiele do napisania w tym temacie
pewnie jest nieświadoma faktu, że tu się nie nalicza postów xD
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Jest chyba z rocznika 90,tak jak ja i już się zaręczyła.Brawo za odwagę:)
87, skarbie ;>
Cameron - mało go widuję, ale podejrzewam, że to nie dlatego że to on mało się pojawia tylko ja ale ma avek w pięknych oczoje*nych kolorach, więc go lubię
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
MissIndependent, rocznikowo stara, ale całą resztą małolata, ma zawsze tandetne avy i chyba jako jedyna ze stałych użytkowniczek niczym mi się nie rzuciła w oczy na początku (oprócz tych migoczących avów rzecz jasna). Niby misska i niby independent, a jakoś mi się nie wydaje
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
DoLa, wydaje się nie rozumieć, że ta zabawa nie polega na wiecznym powtarzaniu, że ktoś jest miły. Jeszcze nie trafiłam na jej posta, który wniósłby coś do tematu. Raczej nie sądzę, by utrzymała się tu długo ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum