Psycho Krusher, w tajemnicy przed wszystkimi, ukrywszy się skrzętnie w domowych pieleszach, uwielbia smarować się mąką i czerwoną szminką, świśniętą po tajniacku z torebki koleżanki z grupy. To pozwala mu choć przez chwilę poczuć się jak Joker, którego w głębi duszy wielbi i podziwia.
sis, kavova królowa, która to potrafi swą kawą doprowadzić pijących jej przysmak, jej dzieło w parę chwil do uniesień, doznań metafizycznych, do przyspieszonego bicia serca w wyniku podekscytowania - podobna starowinka, ale jak na starowinkę nieźle się trzyma, fokuje, a i jest mą sąsiadką z osiedla ;] <3 nocne, babskie rozmowy z nią to czysta przyjemność, czyścioszek, co to szyby tak czyści, że nie widać ich w ogóle, i przez to stanowią zagrożenie dla społeczeństwa, o!
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Colorblind, piejak, galaretkożerca, zaklinaczka os, ślepcyngier, co to szyb w drzwiach nie widzi i ofiara mych kawowych eksperymentów W błyskawicznym tempie załapuje wszelkie przeskoki myślowe w dialogach, prowadzonych nocną porą i getrom w funkcji męskich piżam mówi stanowcze NIE! I zostawiła u mnie swoje "Smażone zielone pomidory", których nie omieszkam przeczytać, jak tylko wygrzebię się z naukowych świństw ;]
sis, ta, co wstawać nie potrafi, i dręczy tym innych, namawia niewinne dusze do wydawania pieniędzy, zabierając je do przybytku rozpusty!! Piekło, piekło, piekło!
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Colorblind, piekielna wspólniczka, której pokazałam Kolczykowy Zakątek i Sklepik Miłego Pana. Od tej chwili jej życie nigdy już nie będzie takie samo. Będzie się smażyć wraz ze mną - biedna, spłukana, bez grosza. Ale za to z jakimi kolczykami ;]
sis, kuma ma, która wcoraj po trunek na frasunek poleciała i już nie wróciła, a miały my razem o frasunkach, co to w sercu się kłopocą zapomnieć - ino chciały my tak, a babichna nie wróciła z trunkiem syćko sama wypiła?
Colorblind, ignorantka, której się wydaje, że jeśli spotka się z lubym, to będzie jej miło. Słucha techno, nie ma poglądów, w ogóle niczego nie ma. I w dodatku śpi w chustce na głowie, idealnie dobranej do piżamki, aby w razie (tfu, tfu, odpukać) pożaru zwiększyć swoje szanse na wyrwanie przystojnego strażaka. Najlepiej takiego, wyglądającego jak Uruk-haj Albo Arjun.
sis, oficjalna najstarsza starowinka i idealny kliniczny okaz demencji starczej. Zasmarkanej w dodatku. Udaje, że wszystko wie, straszy nowych, chowa zupki chińskie w kredensie i nie chce się podzielić. Naczelna fanklubu Zinty ;]
Sol, też słucha techno, więc co ona tam może wiedzieć. Zwłaszcza, że po tajniacku okrasza te umcyki trashem i poćpuje, kiedy nikt nie widzi, więc jej demencja jest jeszcze bardziej zaawansowana, niż moja własna. Ale ma ładny pulpit, więc najwyraźniej zachowała jakieś tam resztki gustu ;]
sis, padła ofiarą chwilowego (miejmy nadzieje) ataku ślepoty, boi się pewnie poprawki jakiejś i kiepskie samopoczucie rzutuje na prezencje jej ava. Dredziara taka, rozpychacze nosi i puszcza z dymem pół pensji,
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Jóga, posądza mnie o poprawkę, którą jako żyję się nie zhańbiłam Podpada potężnie, ale ponieważ mam do niej słabość, dam jej szansę na opamiętanie. I ocalenie swych potencjalnych notat, których los wisi aktualnie na włosku ^^'
sis, kolejna, której powinno się zadać pytanie, zasadnicze i jakże ważne pytanie: 'czy ma porównanie' - to jest najważniejsze, nawet nie trzeba dodawać co z czym ma się porównać, co do czego to nie jest istotne, odnalazła dziś poza tym nowego kolegę, kolegę, na którego czekała miesiącami i jest z tego powodu bardzo szczęśliwym człowiekiem, ma pięknego ava, z piękną damą Zintą, chwali się to, że propaguje taki typ urody, choć do tańcującej bolly sis mam sentyment i tęsknię, no i babichna ze straszną demencją starczą, co to nie pamięta, co było dwa miesiące temu, ale można jej to wszystko wybaczyć i nawet to, że smarku, smarku robi w rękaw wszak to sis - nasza sis - mądra, szczupła, piękna, tańcująca z futurystami ;*
sis, najwybitniejsza studentka mickiewiczowskiego uniwerku, ciężko pracująca, wspaniale odredzona, genialna w każdym calu - wspaniała żona, matka i kochanka (in spe, oprócz kochanki, rzecz jasna), najinteligentniejsza łosoba pod słońcem, za gorzkiego bloga dostanie niebawem Nobla.
Lubi, gdy robię jej tak: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum