Colorblind, kobieta mego życia. Pomimo tego, że zamieszkuje aktualnie 445.07 km ode mnie, a więc ewidentnie jest to miłość na odległość, luba idealna. Nasz związek układa się wzorowo, mamy do siebie zaufanie, cieszymy przed każdym spotkaniem, ale nie znaczy to, że gdyby odległość między nami wynosiła nie więcej, jak pół osiedla, byłoby inaczej. Tylko czasem głupka ze mnie robi i wmawia demencję, ale mogę jej to wybaczyć.
[ Dodano: 2008-08-25, 21:31 ] Jóga, mimo, że mi się tu wepchła, i ja zrobię jej tak: <3
Bo loffciam.
Colorblind, moderatorka lekkich obyczajów, puszcza spam kiedy tylko może, zaniedbuje bloga, nie bawi się grafiką, bolly miłuje, sis miłuje i niedługo mnie zacznie również, choć pewnie nie dlatego, że 4 minuty spóźniłam się z jej opisem xD
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
sis, lubi odmładzać się avkami ale wszyscy i tak widzimy te zmarszczki i siwe włosy wystające spod metra tapety. Jako starowinka ma ciepłe słowo dla kazdego, nawet dla technomułów i metali-ćpunów. Koffamy ją bardzo <3 <3
Psycho Krusher, Jóga, zdezorientowali mnie potężnie tym dzikim wybuchem uczucia. Toteż dostaną prezent zbiorowy, do podziału, jako zgodne małżeństwo tudzież inny związek nieformalny: <3 <3 <3
Jóga, pisze mi pod zdjęciami komentarze, które nie do końca czaję, jęczy, że nie jest niebieska, chichra się ze wszystkiego i wszystkich i słodzi sis nadprogramowo, bo obraziła piękną Zintę widniejącą w avie najstarszej starowinki. Czy notatki są tego warte?
sis, ściemnia mi, żeby mnie pogrążyć w smutku i rozpaczy, niegodzi się być taką podłą Siostrą, oj niegodzi. Zwłaszcza, gdy młodsiejsza zadała tylko pytanie, bo to smarkulka ciekawa świata^^
Sol, zadaje przewrotne pytania, a potem beczy - jak na rozwydrzoną smarkulę przystało. Poczciwa ci ona, słucha techno, kawy nie tyka, Zintę deprecjonuje, robi ze mnie głupka i wmawia demencję, ale i tak ją miłuję ;* Porozumienie ponad podziałami ;>
[ Dodano: 2008-08-25, 22:55 ] Psycho Krusher, wsunął się niecnie pomiędzy mego posta a Sol. Nu nu nu!
sis, zarzuca mi deprecjonowanie Zinty, którą ja przeca miłuję! Broniłam jej, że lepsiejsza od Rani, no ;p nie wiem czego mi tak uparcie to techno wpiera, zapewne z zemsty za ma niechęć do kawy trzyma w garści notatki, a kto ma notatki, ten ma władzę, wobec czego Jóga dostała się pod starcze jarzmo. Ale za to jakże słodkie jarzmo ^^
Sol, jej foto w albumie zbiło mnie z tropu, ja myślałam, że to jakaś dziestka siedzi, a tu nastka za okiem się ukrywa, chociaż nie powinnam się dziwić, wszak zawsze wszystko pamięta doskonale, o niczym nie zapomina, innym przypomina, żadnych śladów sklerozy, ani demencji starczej, to powinno mi już wcześniej dać do myślenia, no i dodatkowo jest uparta jak nic - młode dziewczę, już teraz wszystko rozumiem. Rozwydrzona smarkula jak nic! Poczciwa, zakochana w Renegacie ^^ mojej dawnej miłości <łezka w oku>
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum