Colorblind, (czytac jak sie pisze ;p) miłosc od pierwszego klikniecia sis, wielka siostra wielkich siostr, miłosniczka bolly filmow i bolly muzyki ^^ wzorowa moderatorka z odlotowym avkiem .... ahhh i ten roz, w ktorym zapewne kocha sie PeKa ;p
tyle ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
BabciaKartoflanka, ostatnio bardzo mało jej, wzięła i znikła z pola widzenia. Ale lubi muzykę Bolly, co się jej chwali ;] zapewne podryguje do niej z lizakiem w łapie i zielonym kapturku. trzyma z kanarem... hmm, cztżby mały romansik?
Nori, swoją charakterystyką Sol boleśnie uświadomił mi moją starość, objawy postępującej demencji oraz kompletny brak spostrzegawczości, bo dopiero teraz zauważyłam, że ma klawiaturę z polskimi znakami, której przez długi czas nie posiadał ^^ Ale na osłodę częstuje mnie moim umiłowanym Wiedźminem w formach rozmaitych, więc to nieświadome pastwienie się nad starowinką mu wybaczę ;>
sis, ocieka, cała ocieka, i to mnie nakręca, a te kilometry, które nas dzielą podsycają nasze więzi, choć ostatnio jakaś taka dla mnie jest nieczuła, nie przytula, coś się dzieje, a ja jej tak mocno ufam, czy to jest naiwność przy tylu kilometrach?
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Wysłany: 2008-08-28, 00:06
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Kolorblynd, starsza moderatorka. Ma, podobnie do reszty swych sióstr, nietypowe zainteresowania. Jej miejsca pobytu próżno na mapie szukać. Kolejna oczytana. Szkoda, że gustu muzycznego nie kształci ;p tak poza tym, to w porządku babunia.
Ciekawe czym mnie zdzieli.
I tak pewnie nie zdążyłem napisać posta w odpowiednim czasie.
Nori, zranił mnie totalnie nazywając mnie babunią, przypomniał mi o mym niby starczym wieku, nad którym ostatnio okrutnie ubolewam, myśli, że jak jest młody to wszystko może ostatnio zaniedbuje forum, niedobrze, ale za to zmienił miejsce zamieszkania, pewnie zrobił to dawno, a ja stara dopiero teraz to ujrzałam. Dobrze, że czyta Sapkowskiego to go ratuje ^^ poza tym myślał, że go zdzielę - naiwny ;p
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Colorblind, multikonto multikonta Frasunka, bratnia dusza Kurczola, z którą w tej samej chwili z wściekłą zajadłością banuje multikonta inkszych ludków. Nieczuła i nieobiektywna modka, Bimini iiii Finiminiowa dezerterka, która od października zamierza zadekować się w Poznaniu. Nadaktywna panna na wydaniu, która zalewa forum swoimi postami ;P
Sol, młodsza z sióstr (threesome) doskonale nadawałby sie do roli moderatorki, lecz jest wierna swojej powinnosci w stosunku do przyjaciół forum. Moze to z portretem psychologicznym nie ma nic wspólnego, ale bardzo ładnie wyszła na załączonym ostatnio zdjęciu;]
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Colorblind, juz nawet naszej klasy nie mam^^ na pokaz kulinarii i tanca zapraszam do Dębna:P Wracając do Ciebie, Dziewczę pochodzące z Bimini iiii Finimini czyli gdzies gdzie kręcą Bollywoody, zapewne nadawałaby sie na tę laske co tanczy w kazdym filmie Bolly:P Bardzo lubi kasować multikonta;]
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
kanarinho18, przejrzał mnie z tym kasowaniem za multikonto i ucieszył, że widzi mnie jako potencjalną tancerkę bolly ;D - straszne szybkie tempo ma w pisaniu postów, już ma 100% - no, no, no.
Colorblind, podobno lubi Bolly, podono ma kręcone włosy, podobno ma dwie siostry na forum, podobno kasuje posty... ale ja bym temu nie wierzył, bo frasunkowi ufać nie można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum