Colorblind, moderatorka usuwająca posty bez tłumaczenia "dlaczego"; chce się poprawić gdyż jest literówką, ale za razem nie chce być kasowana; osoba, której z miłą chęcią oddam kilka przysług ;]
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
bro, osoba, której mogę spełnić życzenia, i sprawić wielką radość przez czynność, która nie wymaga zbyt wielkiego wysiłku z mojej strony bro to mój mistrz i guru!
Jóga, się wepchała, młoda jest, więc potrafi być szybka ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2008-09-02, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Jóga, oskarża mnie o materializm, podczas gdy ja tylko kawę miłuję. Daje mi bany bez wyraźnego powodu, co dobitnie świadczy o tym, że nie jest zbyt miła, za to jej nazwisko ładnie prezentuje się na liście przyjętych na studia, którą miałam okazję dzisiaj podziwiać.
sis, szczupłe lekarstwo na duszę, szczupły słownik ortograficzny, szczupła ma sis, szczupła kavova królowa, której za zrobienie mrożonej kawy ukłon składam, szczupły spec od spraw beznadziejnych ^^
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Colorblind, niewyczerpana kopalnia filmów Bolly i problemów językoznawczych, które nie dają mi spać po nocach, bo zastanawiam się nad nimi jak głupek. Szczupła, piękna, mądra, dowcipna, błyskotliwa, ochna, achna i złośliwa. Zaborcza aż do bólu zębów, pantoflarzem zdecydowanie nie jest i mimo zamiłowania do spódnic wszelakich udowadnia, że to ona portki nosi. Zupa nie była za słona, słowo!
sis, przyszły miś koala, który misiem nie jest, a więc przyszły Uruk-haj potrząsający genialnie głową, a co za tym idzie łamacz serc, rozkochiwacz młodych, naiwnych istot, rozczulacz, a to wszystko dlatego, że będzie misiem koalą, który misiem nie jest
Colorblind, ostatnio kręci się po forum, bluzga, klnie, wyzywa i złorzeczy, a wszytko to w jakimś osobliwym narzeczu, złożonym z "/" i "|" poza zwyczajnymi znakami. Martwię się o nią - mam poważne podejrzenie, że tajemniczy język, którego używa, nie jest niemieckim, ba, nie jest żadnym znanym jej (ani mnie) językiem, a to pozwala przypuszczać, że nasza biedna Color padła niestety ofiarą opętania. Czy jest na sali egzorcysta??
sis, podły poganiacz niewolników kryjący się za image'm nieco stetryczałej i odrobinkę złośliwej, ale w gruncie rzeczy nieszkodliwej forumowej najstarszej starowinki. Jej ulubionym obiektem tortur i wyżywania się są niewinne smarkulki, którym absolutnie żyć nie daje. Po założeniu pieszczochy z największymi dostępnymi na rynku ćwiekami i wydobyciu z otchłani podłóżkowych skórzanego pejcza staje się uosobieniem nagorszych koszmarów. Strzeżcie się, strzeżcie, albowiem nadchodzi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum