Sol, małe, wredne, uparte i niesubordynowane. Całkowicie lekce sobie waży fakt, że za cztery dni ma egzamin i zamiast siedzieć i dziarsko przyswajać niebywale interesujące informacje z zakresu liryki, epiki i dramatu w ojczystym języku wujaszka Willa, niefrasobliwie szwenda się po forum. Nic, ino lać i patrzeć, czy równo puchnie. Ale i na tak wykrętne smarkule jak ona są sposoby
sis ist schlank, weise, lustig, ehrlich, offen, selbstsicher, lieb, arbeitsam, lebhaft, zaertlich, ausserdem hat sie eine gute Figur, weil sie eine Diaet macht. Aber sie muss das letzte Wort haben. Man kann nicht vergessen, dass sie viel Sinn fuer Humor hat. ;]
No, obraziłam Cię i jest mi od razu lepiej
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Jóga, nowa Poznanianka, wielbicielka dziewcząt dotkniętych przez los na avkach i siedzenia na skałach. Niby bezinternetowa, ale jednak nie do końca. Bidna, nie załapała się na 600-postowego przyjaciela ^^'
Psycho Krusher, cos ostatnio zasmarkany chodzi. Lubi chodzic po lesie i zbierać dzbany, szczególnie te kartonowe. Mysli, ze jest lepszy bo jest niebieski;]
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Sol, nasz forumowy cyklopik, który urzeka swoim okiem zamiast nim straszyć ^^ Na co dzień kuje pioruny dla swych sióstr, coby mogły tak sobie porzucać do mapetowego celu.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum