Colorblind, jedyna userka na forum doceniająca Pinkusia
doszły mnie słuchy, że Pyrką została, prawda li to? <;
ogólnie jakaś taka coraz słodsza i różowsza, no i ma śliczniastą fociunię na naszej klasie ;d
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
Martina, jedyna, która doceniła mego ava, ukochała go należycie, dodatkowo zrozumiała Pinkusia, przygarnęła pod swoje skrzydełka matczyne, chce zrobić sobie ofujski tatuaż, ale mam nadzieję, że jej z tym przejdzie ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
sis, wyczekuje z niecierpliwością, pełna nadziei na mego nowego przyjaciela, którego przygarnę jak troskliwego misia, jest pełna dreszczyku emocji, który dodatkowo przepływa jej całe ciało - który głosem wewnętrznym mówi do niej, by czosnku nie jadła, bo będzie śmierdzieć, bo czosnek to taki zwierz, co drobnymi kroczkami powoduje śmierdziuszkowe efekty - a powiada ona, że ze mną coraz gorzej...
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Colorblind, biedny żuczek, na uamku odmówili jej fanfar, które bez wątpienia jej się należą, obiecała mi wieczór pełen bollyączek, uroczo avatarowa, wrednie leniwa pod kątem blogaskowym
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Jóga, moja herbaciana panienka, obiecała że przyjdzie a jakoś nie umiemy się zgadać, no i coooo!? ale i tak ją zabiorę do Soho, zaproszę na wódkę, przytulę i będę wyciągać co jakiś czas gdzieś, może nawet z większą ilością kobitek forumowych, bo Poznań jest nasz z tego co widzę, już całkiem. tylko jakieś nędzne lolinki i kurczole zostały na dole Polski ^^
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
Martina, forumowa emigrantka i przesiedleniec, pyrka z zamiłowania, atakująca forum ze zdwojoną siłą po długim okresie postu. Napastuje forumowe pyrki i che je ściągnąć do jaskini zła i rozpusty w najbliższym czasie ;P
Martina, urojone usta, urojone uczucia, urojona pełnoletnia ;p straszy ludzi na ulicach poznańskich, zaciąga w zaułki, upija, wykorzystuje i porzuca. Zdezerterowała z moderatorskich szeregów wybrała piękno niebieskości zamiast policyjnej zieleni. Miłuje Jonathana, co normalność uważa za objaw choróbska śmiertelnego, nadpobudliwa, zmienna jak natroje kobiety w okresie okresu, molestujaca forumowiczki ;p
Sol, zna angielski co czyni ją podejrzaną. Nie chce wziąć współodpowiedzialności za wojny religijne, wbrew faktom i logice broni barbarzyńskiego języka oraz oczernia matematykę i fizykę.
_________________ -40 lat ?!
-Mojżesz nie był nawet w połowie takim kojotem jak ja.
Colorblind, nieszczęśliwa, zakatarzona, nieuczciwa i ponoć nieurodziwa postać. Nie lubiła przedszkolnego leżakowania, nigdy nie miała lalek, klocków, trzykołowego rowerka, i zegarka. Pupa w gruszkę(często nie podtarta), brudne okulary i dziurawy swetrzyk. Łetam.
_________________ Gdyby kózka nie skakała, to by japko upadło dalej od jabłoni -.- Listonosz zawsze puka dwa razy... prawie jak windykator.
japkowe_drzewko, postać odrażająca i odstręczająca. Wykazuje wyraźne tendencje do jakiejś osobliwej fascynacji fekaliami, co zresztą dopełnia całości obrazu tej jakże zacnej, przegłębokiej postaci. Pff.
sis, brzydzi się kupą więc jej nie dotyka, nie depcze, nie ogląda ale niestety czasem wydusić kloca musi... wtedy pojawia się dramacik, bo umazane obrzydliwą i odrażającą kupką półdupki, trzeba wytrzeć. Ponoć wciąż robi to mama. Ciekawe co się dzieje gdy sis defekuje się poza domkiem...
_________________ Gdyby kózka nie skakała, to by japko upadło dalej od jabłoni -.- Listonosz zawsze puka dwa razy... prawie jak windykator.
japkowe_drzewko, potwornik, nie chciał mnie w znajomych na nk, a teraz wysyła pw. Wysoki, dokucza mi, ale ma świetną fajkę wodną <3 poza tym, wspaniały człowiek - podzielił się ze mnie piwem ^^
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum