Psycho Krusher, fajna dupa z niego, ciastko takie. banalny romantyk, któremu marzy się rzucanie się główkami kalafiora. i chciał iść w parze ze zbyszkiem
słitaśny i koffany, 666 burak luz :*
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
Martina, ma tragiczny avatar, zawsze z niej takie dziecko z buszu było teraz sie jakos ucywilizowała za to zaczęła spamować. Co chwile zmienia jakoś swoje życie, chyba nie lubi monotonni. Leń z niej ! i oskarża mnie, że na nia nakrzyczałam a wcale tak nie było ja ją tylko ładnie prosiłam ^
Absurd - poczciwe dziewczę, z lekkim przechyleniem w stronę emo ;p Jako mod nieszkodliwa i raczej kompromisowa, nie wsławiła się szczególną wrednością, a to się ceni. Posiadaczka zacnych dreadów i jeszcze zacniejszych kolczyków, których jej zazdroszczę (labreeeet <3). Bez zastrzeżeń, a to znaczy, że można by ją klonować na ten przykład ;]
sis, jubilatka (poniekąd), rozwiązła kawoholiczka, bajecznie pisze nie słodząc, obnosi się z cekinowym pantofelkiem, robi zeza na laście nie chce mnie na kawę zaprosić
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Jóga - amatorka kawy, co niweluje wszelkie jej grzechy, choćby była Hannibalem Lecterem we własnej osobie. Ma naturalny talent do dobierania miłych dla oka avów. Coraz bardziej się rozpanosza, co bardzo dobrze się składa. Za to, że jest wierną bywalczynią mego bazgrołowatego przybytku, winnam jej rozpustnou kávu. S mlékem co najmniej
Nori - wydaje się wyjątkowo sympatyczny i mądry. Rozumiem to, co pisze, czyli pisze zrozumiale ^^ Polubiłam gościa, chociaż niezbyt go znam - czyli sprawia dobre pierwsze wrażenie zapewne jest wysoki i szczupły ^^
Karczoch - rozpanoszyła się na forum i nam spamuje już ją za to lubię! xD zapędy feministyczne to jej specjalność.... nie wiedzieć czemu jej nick kojarzy mi się z warzywami nic tylko zjeść....
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
MissIndependent
Ma dziwny nick (w niebieskim kolorze), a ja nie mam i nie wiem dlaczego... Rzekomo jest przyjacielem forum (tak jest napisane)... Nie lubi różowego koloru, za to lubi temat o aborcji... Ma feministyczny opis (godzący w moją męska dumę)... Napisała 796 postów, oraz 3 tematy.... Zaraz, zaraz... Przecież to jest napisane wszystko
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum